local-stats-pixel fb-conv-api

VIDEO ⟩ Sema Smita jaunākais videoklips saceļ traci internetā2

35 0

Britu dziedātājs Sems Smits ir ļāvies visām savām fantāzijām, filmējot jauno mūzikas videoklipu dziesmai «I'm Not Here To Make Friends».

Smits, kurš šogad ir galvenais pašmāju lielākā mūzikas festivāla «Positivus'23» mākslinieks, pirms divām dienām laida klajā jaunu mūzikas videoklipu.

Šis video sacēla mazu vētru sociālajos tīklos, jo daudzi cilvēki uzskata, ka tas nav draudzīgs mazu bērnu acīm, lai gan nekādu ierobežojumu tam nav nedz televīzijā, nedz internetā.

Ko par šo videoklipu saka cilvēki sociālajos tīklos:

 
 
 
 
 

Noskaties video:

Mūziķis viesojās Greiema Nortona raidījumā (Graham Norton Show), lai parunātu par savu daiļradi un jaunāko mūzikas videoklipu. Smits atklāja, ka iedvesma radīt dziesmu ar nosaukumu «I'm Not Here To Make Friends» radusies pēc neveiksmīga randiņa ar kādu vīrieti. Izrādās, ka potenciālie mīlnieki Smitu regulāri ierindo draugu aprindās un nevēlas neko vairāk. Tāpēc mūziķis sarakstīja dziesmu, lai skaidri un gaiši pateiktu to, ka draugus nemeklē.

Tāpat šova laikā Nortons pieskārās videoklipa saceltajai ažiotāžai. Smits nekautrējās atzīt, ka sensacionālā videoklipa dēļ ir tapis arī līdz šim mīļākais virsraksts medijos - «Sems Smits biedē vecus cilvēkus».

Noskaties video:

35 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv