local-stats-pixel fb-conv-api

VIDEO ⟩ Kā Dreiks noķēra 36G izmēra krūšturi un izmainīja sievietes dzīvi4

81 0

23. jūlijā kanādiešu reperis Dreiks aizvadīja, iespējams, interesantāko koncertu savā mūžā. Kāda fane bija tik ļoti iekarsusi viņa uzstāšanās laikā, ka bija lēmusi šķirties no sava 36G izmēra krūštura, metot to slavenā repera virzienā.

Īsā laikā šis videoklips izpelnījās lielu uzmanību tīmeklī. Tā kā koncerta laikā nevienam īsti neizdevās atrast krūštura īpašnieci - vien tā iemesla dēļ, ka tur bija ļoti daudz cilvēku un Veroniku nebija tik vienkārši pamanīt - tas ļāva citām sievietēm sociālajos tīklos izlikties, ka ir tā sieviete, kuras krūštura izmērs pārsteidza Dreiku.

Ņemot vērā, ka dzīvojam laikā, kad visu var ļoti viegli nofilmēt vai nofotografēt, Veronikas telefonā glabājas 100% pierādījums tam, ka viņa ir tā, kura meta krūšturi.

Noskaties video:

Pēc koncerta jaunā sieviete joprojām nespēja noticēt tam, kas notika, un bija uzņēmusi īsu videoklipu, kurā atzīst, ka viņa ir tā, kura meta krūšturi, un publicēja to savā «TikTok» profilā.

Noskaties video:

Kā šis mainīja viņas dzīvi?

Intervijā ar «TMZ» 21 gadu vecā Veronika atklāj, ka viņa ir nelielas kafejnīcas īpašniece un plāno par godu Dreikam pārsaukt kādu dzērienu. Tāpat ar viņu ir sazinājušies «Playboy» pārstāvji un aicināja viņu pievienoties «zaķīšu» impērijai, ko jaunā sieviete ar lielāko prieku akceptēja.

81 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

👌

2 0 atbildēt

💪

2 0 atbildēt

🤭

0 0 atbildēt