local-stats-pixel fb-conv-api

Twilight (KRĒSLA)29

27 16

Agrāk meitenes sapņoja par princi baltā zirgā, tagad par vampīru sudrabotā autiņā.......!!!   

,,Krēsla” ir vienlaikus erotiski pulsējošs un pilnīgi nevainīgs mīlas stāsts, viens no skaistākajiem, kādus esam lasījuši. Šis ir stāsts par senām leģendām, par ģimeni, kura atšķiras no citām, un aizliegtu mīlestību, kas ir pretrunā cilvēku un dabas likumiem un tomēr lauž pasaules kārtību...
Grāmata ,,Krēsla” pilnīgi negaidīti atnesa pasaules slavu tās autorei Stefanijai Meierei, kas līdz tam bija dzīvojusi mājās un audzinājusi bērnus.

Interesanti fakti!

Romāns ,,Krēsla” ir tulkots gandrīz 40 valodās. Šis darbs un tā turpinājumi ir sasnieguši pārdošanas rekordus, tie ir nelegāli tirgoti internetā un parakstīšanās uz katru nākamo sērijas grāmatu tiek sākta vēl ilgi pirms tās iznākšanas.

Krēslas sērijas grāmatas kopumā visā pasaulē pārdotas vairāk nekā 50 miljonos eksemplāru!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
27 16 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 29

0/2000

 

nu graamata - taa pa pusei, bet tie divi galvenās lomas atveidotāji vnk drausmiigi!! (puke)

8 0 atbildēt

Teikt viss ko labu par filmu/grāmatu var un tas ir normāli, bet ja kādam nepatīk, tad tas ir tas sliktais. Ja runa ir par grāmatām, tad kāpēc šeit ir bildes no filmas? Runa tad iet par filmu, filma bija briesmīga. Jā, ir miljoniem fanu visā pasaulē, bet kādi ir tie fani? Imdb, kur pieredzējuši filmu kritiķi vērtē, nav neviena vērtējuma lielāka par 5 no 10. Ja es ko sliktu saku par filmu, tad tas ir argumentēts viedoklis, ja es saku ka 'Twilight fani ir pasisti, nu tas jau ir fakts. :)

Tiesa, es nekad tik daudz nenopelnīšu, bet es arī nekad nespēlētu uz mazu meiteņu auditorijas un tik briesmīgi slikta iztēle man nav, lai sadomātu visādus spīdīgos vampīrus, kuru nespēj kontrolēt savus dzimumlocekļus un nelekt virsū pirmajam cilvēkam, kuru ierauga.

p.s gribēju rakstīt ar ''i'', bet tad nodomāju, ka varbūt esmu uzrakstījis nepareizi un nomainiju uz ''e'', jo domāju, ka vismaz tā nebūs par ko teikt ''Man nav ar ko pamatot kāpēc filma ir laba... , tāpēc pateikšu, ka nepareizi uzrakstīji vienu vārdu.

p.s.s. teikumu sāk ar lielo burtu un teikumu nenobeidz ar 3 izsaukuma zīmēm (ha ha, es arī tā māku)!

8 0 atbildēt

Tā ažiotāža par šo grāmatu vien jau ir atbaidoša.Parasti pēc labas grāmatas/filmas/teātra izrādes viss mans ķermenis labpatikā staro. Pēc Krēslas nekā tāda nebija. Nekādas patīkamas pēcgaršas Ļoti nepatika man arī tas, ka viss bija tik pliekanā valodā.Nevienā brīdī nevarēju pagaršot kādu interesantu metaforu vai epitetu.Un vispar cik var likt pa to twailaitu?

8 1 atbildēt

Nedēļā vismaz viens šāds raksts, psc. xD Pok*niem patīk...emotion

6 0 atbildēt

ierosinu Twilight ielikt spoki.lv aizlikegto tematu saraksā!

8 2 atbildēt

 LifeStile Paldies. laikam taisniba vien ir. bij laiks, kad es rakstiju arī labas lietas... Bet vel nav par vēlu nekļūšu par visu palsauli ienīstošu kretinu. Visu gadu jau nebūs rudens ;)  

6 0 atbildēt

nu cik var vienu un to pašu... pieriebies jau... emotion :beiss

6 1 atbildēt

wow nemaz nezinaju par tadu gramatu. PSC cik var likt? doma ka kkads jaunums seit? pedeja gada laika 1/10 dala no visiem rakstiem ir par to kreslu. gramata ir lasama ja patik lasit, bet filma konkrets mesls un vairak ka 50% atskiras no gramatas.

5 0 atbildēt

Vo, saprātīga runāšana. Ja liekas, ka filma nav laba, neliec rakstus par filmu! Ja liekas, ka grāmata ir laba, ieliec rakstu par grāmatu, varbūt ieinteresēs.

Godīgi sakot, kad es redzēju traileri filmai, es gribēju redzēt, izskatijās interesanti, varbūt grāmatā arī ir interesanti, bet filmas versija bija tikai mazgadīgu meiteņu magnēts. Filma mani tā nokaitināja, ka esmu dusmīgs uz visiem, kuriem filma patika.

5 0 atbildēt

Autors (visticamāk autore) ir pasists. Twilight nav nekā laba! Neko tik briesmīgu neesmu redzējis. Tā ir tikai 10 gadīgu meiteņu fantāzija, kurā meitene pārceļās uz jaunu skolu, 5 minūtēs bez nekāda iemesla kļūst par vispopulārāko meiteni. Nākošajā dienā skola populārākais puisis iemīlās viņā un otrādi. Trešajā kāds ar mašīnu 200 km/h lielā ātrumā iebrauc šaurā stāvvietā, pilnā ar cilvēkiem un ir pārsteigts, ka nevarēja savaldīt mašīnu. Tikai divi cilvēki redz, kā gaišā dienas laikā mašīna ar milzīgu ātrumu tiek apstādināta un to izdara viens cilvēks, kurš gandrīz vai ielido stāvvietā.

Aktieri ir neglīti! Rakstība ir briesmīga. Tik sliktus diologus pat neesmu mazu meiteņu galerijās (raugiem.lv) redzējis. ''Lielā cīņā'' filmas beigās bija tikai 2 cilvēku deja gaisā un mazliet pliķu sišana. Pati filma beidzās ar to, ka sliktais vampīrs iekož Bellai (vuf vuf) un viņa sāk lēnām mirt. Ko izdara debīlais vampīrs? Mēģina izsūkt asenis no Bellas. WTF? Vai viņi ir vampīri, vai arī čūskcilvēki?

1/10, sūds, sūds, sūds!

4 1 atbildēt

ryuk manas domas :)

3 1 atbildēt

pārāk vecs,es jau 4.grāmatu esmu izlasījusi

2 0 atbildēt

Get a life.......

2 1 atbildēt

MJAA LABS APRAKSTS :D ;D :))))

2 2 atbildēt

palasi grāmatas!!! tas nav tas pats, kas noskatīties filmas un kruti runāt!!!

un asenis raksta ar "i" nevis ''e''......ha ha ha

1 1 atbildēt

atbildot uz Ryuk komentāru " Vo, saprātīga runāšana. Ja liekas, ka filma n... "katram savs viedoklis, katram savas domas!!!  

1 1 atbildēt

nu filmai nav ne vainaas....

bet grāmatu nevar pārspēt........ jo lasot cilvēks pats uzbur savu ainu.......tas ir daudz jaukāk....

2 2 atbildēt

tur tev taisniiba

0 1 atbildēt

man par tevi prieks

0 1 atbildēt

atbildot uz nomadaa komentāru "   nu graamata - taa pa pusei, bet tie ... "bet tās grāmatas tak ir vairākas  

2 4 atbildēt