local-stats-pixel fb-conv-api

Teorija par Maiklu Džeksonu7

11 4
Iesākumā mazliet citāts par Elvisu Presliju:
"Četros dienā tika izplatīts oficiāls paziņojums par rokenrola karaļa nāvi - sirds nepietiekamības dēļ, -- taču līķa sekcija vēlāk atklāja, ka par sirds apstāšanās iemeslu kļuva tieši dažādu medikamentu pārmērīgā deva. Lai nu kā, izmeklēšanas daļēji slepenā rakstura dēļ eksistē daudz citu nāves versiju līdzās ar populāro leģendu, ka dziedātājs joprojām ir dzīvs."


Pārlasot portāla www.tvnet.lv rakstus, var izvilkt šādus citātus:

07. novembris (2007)
2008.gada janvārī "popmūzikas karalis" Maikls Džeksons zaudēs savu rančo "Neverland", ja neatmaksāšot 23 miljonu ASV dolāru kredītu, apgalvo ASV mediji.

15. marts (2008)
Amerikāņu popzvaigzne Maikls Džeksons saglabās savu Kalifornijas rančo "Neverland" ("Nekurzeme"), ziņo "New Musical Express". [..] Džeksons rančo nedzīvo kopš 2005.gada jūnija, kad viņš tika attaisnots apsūdzībās par nepilngadīgu zēnu seksuālu izmantošanu.

25. septembris (2008)
No popmūzikas karaļa troņa kritušais Maikls Džeksons ir ļoti satraucies par to, kā viņa jauno albumu uzņems kritiķi un fani, apgalvo amerikāņu "R&B" zvaigzne "Ne-Yo". [..] "Viņš visu laiku atceļ tā izdošanu. Maikls par to ļoti uztraucas, jo zina, ka cilvēki tagad viņu uzskata par neveiksminieku un gaida, ka viņš izgāzīsies," pastāstīja "Ne-Yo".

03. novembris (2008)
Džeksons dosies koncertturnejā ar Jackson Five

20. novembris (2008)
Pašpasludinātais popmūzikas karalis nonācis kārtējās nepatikšanās. Bahreinas princis iesūdzējis tiesā popzvaigzni Maiklu Džeksonu, pieprasot atdot miljoniem dolāru, kas iemaksāti kā avanss kopīgā projektā. Dziedātāja pārstāvji gan norāda, ka mūziķis nedomā to darīt.

20. novembris (2008)
Bahreinas šeihs iesūdzējis tiesā Maiklu Džeksonu un pieprasījis atdot vairākus miljonus mārciņu, kurus viņš ieguldījis, cerot uz Džeksona karjeras atjaunošanu.

23. janvāris (2009)
Maikls Džeksons atgriezies uz skatuves. Tiesa gan, ne pats – Londonā pirmizrādi piedzīvojis mūzikls, kas stāstā par popmūzikas karaļa dzīvi. [..] Pirmizrādes skatītāji "Trilleri" sagaidīja ar ovācijām un patiesu sajūsmu, kas liecina, ka izrādei par Džeksonu, kura pēdējie desmit gadi dažādu skandālu dēļ vairs nav tik spoži, gaidāmi lieli panākumi.

28. janvāris (2009)
Džons Lendiss, kura 1983.gadā veidotais Džeksona dziesmas "Thriller" videoklips kļuva par visu laiku visdārgāko mūzikas video, apgalvo, ka pēdējos četrus gadus par to nav saņēmis ne centa no peļņas, ko nes šis mūzikas klips. [..] Lendisam pienākas 50% no "Thriller" mūzikas video peļņas, kā arī no peļņas, ko nes viņa režisētā dokumentālā filma par video uzņemšanas gaitu.

05. marts (2009)
Amerikāņu dziedātājs Maikls Džeksons ieradies Londonā, lai paziņotu par došanos koncertturnejā, kas varētu kļūt par nozīmīgāko atgriešanos uz skatuves popmūzikas vēsturē.

06. marts (2009)
Savulaik par popmūzikas karali dēvētais Maikls Džeksons ceturtdien pasaules mediju pārstāvjiem un sajūsminātajiem faniem paziņoja, ka šovasar sniegs 10 koncertus Londonas arēnā "O2" un tā būs viņa "pēdējā paklanīšanās publikai".

12. marts (2009)
Popmūzikas zvaigzne Maikls Džeksons paziņojis vēl par deviņiem koncertiem, kas notiks šovasar Londonā.

17. marts (2009)
Visi 750 tūkstoši biļešu uz Maikla Džeksona koncertiem Londonā ir izpārdoti.

30. aprīlis (2009)
Ne gluži baidoties no cūku gripas, bet savā ierastajā veidolā šodien manīts kādreizējais popmūzikas karalis Maikls Džeksons. Dziedātājs spēris radikālu soli un - devies iepirkties.

13. maijs (2009)
Kāda izklaides industrijas kompānija plāno iesūdzēt Maiklu Džeksonu par līguma laušanu, kas paredz, ka popmūzikas zvaigzne nedrīkst koncertēt līdz 2010.gada jūlijam.

21. maijs (2009)
Popmūzikas zvaigzne Maikls Džeksons pārcēlis četrus koncertturnejas atvēršanas koncertus, kuriem vajadzēja notikt no 8. līdz 14. jūlijam Londonas arēnā "O2".

13. jūnijs (2009)
Kāda Ņūdžersijas izklaides industrijas kompānija iesūdzējusi popmūzikas zvaigzni Maiklu Džeksonu, pieprasot 40 miljonus ASV dolāru (aptuveni 20 miljonus latu) par līguma laušanu.

26. jūnijs (2009)
Džeksons tiks pasludināts par mirušu plkst.0.26 pēc Latvijas laika pēc ievešanas Losandželosas slimnīcā. Džeksons sabrucis savās mājās un viņa personīgais mediķis centies viņu atdzīvināt, taču tas nav izdevies, žurnālistiem paziņoja viņa brālis Džermains. Viņš nogādāts slimnīcā, kur ārsti viņu mēģināja atdzīvināt vairāk nekā stundu, taču neveiksmīgi, un tika izziņota viņa nāve.

27. jūnijs (2009)
Džeksona nāves iemesls vēl nav zināms.


Versija: Popmūzikas karalis iekļūst vairākos pedofīlijas skandālos, iekrīt naudas grūtībās, pārdod Nekurzemi, vārdu sakot, nogremdē savu karjeru pilnīgās auzās. Tad seko interesants gadījums ar Behreinas šeihu, kas ieguldījis naudu Džeksona karjeras uzlabošanai. Un tad vēl tas karjeras glābiņš, kas saucas turneja ar Jackson five. Vēl varu pieminēt, ka nesen presē parādījās arī bildes ar viņa bērniem, kuriem piemirsa uzlikt maskas.
Džeksons saprot, ka ir galīgā dimbā, bet arī baidās par to, ka viņa atgriešanās varētu faniem vairāk nepatikt. Un, tomēr, pēc tā visa, cenšoties ko saglabāt, viņš paziņo par mistiskiem "atvadu" (!!!) koncertiem (viens bija arī Rīgā paredzēts).
Notiek paredzamais, ka visi koncerti ir izpārdoti un tiek noorganizēti papildus koncerti.
Ļoti interesanti ir arī šo koncertu reklāmas triki. Izskan informācija, ka koncertos piedalīsies arī ziloņi un čūskas. Vēl Džeksons paziņo, ka tiks demonstrēts pilnīgi jauns dejas solis, kas pārspēšot leģendāro Moonwalker soli.
Koncerti tiek lēnām atcelti, seko visādas tiesā sūdzēšanas, parādi tik pieaug.
Un kā jums šķiet, vai nav izdevīgs mirklis nozušanai? Kas zin, iespējams, Džeksons tagad kādā meža būdā sēž un dzied.
Lai vai kā, karalis mūžam dzīvos :)
11 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.draugiem.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
leave michael alone !!!!
7 0 atbildēt
Ak jūs. Ko var plosīt. Lai guļ mierīgs. :)
2 1 atbildēt
hahhaaa meža būdā sēž??? tur pat kur 2pac un visi šitie, kkur kubā (Cuba) tur kur amerikānieši nedrīkst iebraukt
1 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru "hvhvvgvgvcgcgcujvbtvbgbj  gvyyvbyr "o katr... "

Jā katru....  

0 0 atbildēt

es ticu nesen noskatiijos video kur ir pieraadiijumi ka vinsh ir dziivs

0 0 atbildēt
Leave white pedo nigger alone!
1 8 atbildēt