local-stats-pixel fb-conv-api

Suzen Boila8

6 15

Neizskatīgs Scotch ar dievišķo balsi, Susan Boyle ir zenīts savu slavu. Viņas debijas albums "Es sapņoju Dream" ceturtās nedēļas līderis amerikāņu pop kartes, neatstājot nekādu iespēju jaunu disku Alicia Keys "Elements of Freedom", ziņojumi Billboard.

Saskaņā ar uzņēmuma Nieslsen Soundscan vairāk nekā pagājušajā nedēļā Amerikā bija nopircis 661 tūkstoši eksemplāru no CD ar Susan Boyle, bet kopējā pārdošanas apjoma apsteigusi 2 miljoni 465 tūkstoši eksemplāru.

Tātad, 48 gadus vecais dziedātājs, kurš kļuva slavens pēc šova "Britain meklē talantus", ir visas iespējas kļūt par vislabāk pārdoto mūziķis no pagājušajā gadā. Lai gan ir otrajā vietā jauno dziedātāju Katri-Taylor Swift ar savu albumu "Fearless" - pārdoti 2 miljoni 933 tūkstoši eksemplāru. Līdz 2009.gada beigām palika vēl kādu nedēļu, tāpēc viss ir iespējams.

Savukārt, "elements brīvību", Alicia Keys debitēja otrajā vietā. Nekā pagājušajā nedēļā tika iegādātas 417 tūkstoši eksemplāru no plastmasas. Ir vērts atzīmēt, ka pirms šīs visi viņas albumi: 4: 3 studija dziesmas un 1 izplatīšana "Unplugged" uz augšu uz kartes. Tomēr prgnozam Billboard, Keys var pauze līderi nākamajā mēnesī, kad histērija nomira leju ar "zvaigzne cilvēki," Boyle.

Pēc 5 nedēļas trešajā vietā noteikti tematiskās kolekcija Andrea Bocelli diagrammu "Mani Ziemassvētki" - tas ir trešais albums mūziķa popularitāte pēc "Romanza" (1997) un "SOGNO" (1999). Šādām pozīcijām ir jāveic iepriekš minētās "Fearless" Taylor Swift, kā arī "Play On" citā valstī, dziedātājs Carrie Underwood un Fame ekscentrisku popzvaigzne Lady Gaga.

6 15 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tulkojums Graujoš :D Pirms liec rakstu izlabo kaut vai elementāras galotnes!

2 0 atbildēt

labs tulkojums! :D

 

-

2 0 atbildēt

atbildot uz chester89 komentāru " Tulkojums Graujoš :D Pirms liec rakstu izlabo... " Pilnīgi piekrītu... Raksts nav baudāms!

1 0 atbildēt

ew, bet shii man lieka nav iista sadalja :P

0 0 atbildēt

Foršs tulkojums :) HAHA 

0 0 atbildēt

Taa jau tagad ir, ka pashi pat vispaar vairs neko nedaram.. maate google domaa muusu vietaa...:S

0 0 atbildēt

Raksts labs, tulkojums baissemotion emotion

0 0 atbildēt