local-stats-pixel fb-conv-api

Supernatural5

31 4
ASV ražojuma televīzijas seriāls, veltīts paranormālām un mistiskām lietām. Pirmizrādi piedzīvoja 2005. gada 13. septembrī "Warner Bros." televīzijas kanālā, bet tagad ir viens no "The CW" (WB kanāla jaunais nosaukums) populārākajiem un ejošākajiem seriāliem. Seriāla notikumi risinās ap brāļiem Sam Winchester (Jared Padalecki) un Dean Winchester (Jensen Ackles), kuri ceļo pa ASV plašumiem melnā 1967. gada Chevy Impala, izmeklējot dažnedažādas paranormālas parādības (liela daļa no tām balstīta uz plaši pazīstamām pilsētas un folklora leģendām, bet neiztiek arī bez spokiem, vampīriem, vilkačiem un citiem “klasiskiem” mošķiem) un veiksmīgi cīnās ar tām.
Kad Sam Winchester bija zīdainis, bet viņa brālis Dean bija tikai četrus gadus vecs, viņu māte Mary tika brutāli nogalināta. Viņas vīrs John atrada to pienaglotu pie istabas griestiem ar uzšķērstu vēderu. Pēc pāris mirkļiem viņa neizskaidrojamā veidā uzliesmoja un sadega. Kad ekstrasenss pastāstīja Džonam, ka viņa sievā bija iemiesojies dēmons, tumšo spēku meklēšana un iznīcināšana kļuva par viņa dzīves jēgu. Apmācījis savus dēlus atpazīt un cīnīties ar visa veida tumšajiem spēkiem, viņi vairāk kā attaisnoja sava tēva cerības, izaugot par spēcīgiem un drosmīgiem tumšo spēku medniekiem. Tomēr pēc kāda laika Sam pameta tēvu un brāli, jo vēlējās dzīvot normālu dzīvi – viņš pat iestājās Stenfordas universitātē pilna laika studijās un kopā ar draudzeni Jessica ievācās nelielā, bet omulīgā dzīvoklītī studentu pilsētiņā. Taču, kad vienā vakarā uz mājas sliekšņa negaidīti parādās Dean un paziņo, ka viņu tēvs ir pazudis, Sam saprot, ka no likteņa neaizbēgsi, un kopā ar brāli dodas sava tēva meklējumos... Seriāls tiek veidots "Warner Bros. Television" paspārnē sadarbībā ar "Wonderland Sound and Vision". Tā izpildproducenti ir Joseph “McG” Nichol (“Charlie’s Angels” filmu režisors) un Peter Johnson, bet kreatīvie producenti, scenāristi un seriāla veidotāji ir Eric Kripke un David Nutter. Seriāla otrā sezona savu pirmizrādi piedzīvoja 2006. gada 28. septembrī.

Interesanti fakti par seriālu “Supernatural”
- Neskatoties uz to, ka seriāla pilots uzņemts Kalifornijā, turpmākā filmēšana tomēr tika pārcelta uz Kanādas pilsētu Vankuveru. Tomēr dažas ainas un ārskati joprojām top Kalifornijā, lai skatītājiem nezustu ticamības moments; - Atšķirībā no ierastās kārtības, seriālam nav garu ievadtitru vai tituldziesmas, vien ātrs logo ar seriāla nosaukumu un neliela montāža “iepriekšējās sērijās” (līdzīgi kā “Lost”). Katras sērijas sākumā, vēl pirms titriem, mēs redzam sērijas nosaukumu (līdzīgi kā “Heroes”); - Bieži vien, īpaši pirms sižetiski svarīgām sērijām, “iepriekšējās sērijās” montāžu pavadīja kāds klasisks roka gabals, piemēram "Kansas" vai "Nazareth" izpildījumā. Fani bija tik ļoti sajūsmā par šādu gājienu, ka seriāla veidotāji cenšas to darīt, cik bieži vien iespējams; - Mājaslapa www.hellhoundslair.com , kuru varēja pamanīt sērijā “Hell House”, ir seriāla producentu speciāli šim nolūkam izveidota; - Kādu brīdi jebkurš skatītājs patiešām varēja piezvanīt uz Dean Winchester mobīlā telefona numuru, kur autoatbildētājā bija ierunāts “Šeit Dīns Vinčesters. Ja tas ir kaut kas steidzams – lūdzu atstājiet ziņojumu. Ja Jūs zvanāt par 02.11.83., tad atsūtiet man savas koordinātes.”; - “Supernatural” bija pirmais "The CW seriāls", kurš bija pieejams iTunes interneta veikalā. Patlaban tas ir pieejamas arī "The CW" mājaslapā (http://video.cwtv.com/ ), Xbox Live! Marketplace un arī Austrālijas televīzijas kanāla "Network Ten" mājaslapā; - 2007. gada maijā komiksu izdevniecībā "Wildstorm" nāks klajā ar seriāla oficiālo prequel-komiksu “Supernatural: Origins”, kurš vēstīs par to, kā John, Sam un Dean Winchester kļuva par mošķu medniekiem.








31 4 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Mīļākais seriāls
2 0 atbildēt
D*nu mednieki ? :D Velviena Bafija , jo tā pēdejās sērijās vairs nenodarbojās ar vampīriem , tur bija d*ni , nezvēri un ļaunās dievības :D
0 0 atbildēt

milu

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
seriaals nav slitks.. tachu apnika man.. pilots ( primaa ievadseerija ) gan ir eispaidiiga un laba ;)
0 1 atbildēt