local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts par Brazīlijas skaistāko meiteni Marianu Bridi.25

36 1
Brazīlijas viena no labākajām modelēm (Marianai Bridi) tika amputētas kājas un rokas. Viņa bija finālise Miss Brazīlija 2006 un 2007 un modele vairākos žurnālos . Janvārī divdesmitgadīgajai meitenei apmputēja kājas , bet vēlāk ārsti nolēma amputēt arī rokas . Slimnīcas personāls paziņojis, ka jaunā sieviete mirusi no komplikācijām, kuras izraisījusi infekcija, kuru izraisījusi kāda baktērija, kura nereaģē uz antibiotikām. Marinai ir pirmā negatīva asins grupa , kura ir tikai 2 % pasaules iedzīvotāju un tapēc ārsti aicināja ziedot asinis , jo viņas stāvoklis bija kritisks..
Kad Marianai tika apmutētas rokas un kājas viņa esot bijusi šokā , bet diemžēl ārsti nespēja neko vairāk izdarīt un 26.janvārī viņa atstāja šo pasauli.
36 1 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000
Tapeec dziivee ir jaaizmeegina pilniigi viss un peec iespeejas vairaaak! Nekag nevar zinaat kad tu no riita pamodiisies miris! emotion
6 1 atbildēt
traki! bija skaista sieviete, bet ... nekādas laimes!
4 0 atbildēt
diezgan "jauns" notikums
8 6 atbildēt
Nekag nevar zinaat kad tu no riita pamodiisies miris! -------------- Congratulations! You made one of the dumbest posts ever made by human being.
2 0 atbildēt
A kur bildes ....Nu rocinas kajinas nav?
2 0 atbildēt