local-stats-pixel fb-conv-api

«Space Jam: Jauna leģenda» - Lebrons Džeimss nonāk multeņu pasaulē3

30 0

Jau pavisam drīz, 16. jūlijā, visā pasaulē (arī Latvijā) pie skatītājiem nonāks jaunā basketbola filma «Space Jam: Jauna leģenda» (Space Jam: A New Legacy), kas ir turpinājums leģendārajai 1996. gada filmai «Space Jam».

Pirmajā filmā galveno lomu atveidoja Čikāgas «Bulls» zvaigzne - Maikls Džordans. Tāpat kinolentē bija redzami tādi 90. gadu Nacionālās basketbola asociācijas līgas basketbolisti kā Čārlzs Bārklijs, Patriks Jūings, Lerijs Bērds, Magsijs Bougss un Šons Bredlijs. Savukārt jaunajā versijā uz lielā ekrāna Džordanu nomainījis cits no šā brīža labākajiem basketbolistiem - Losandželosas «Lakers» superzvaigzne Lebrons Džeimss.

30 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Tas vairs nav tas, nav Džordana, nav vairs intrese skatīties, Džeims var saliekties kā grib, tāpat visi Džordanu uzskatīs par labāku basketbolistu..

4 0 atbildēt

Džordans bija NBA zvaigzne!

Manuprāt, viņa korekta uzvedība, profesionalitāte, spēles maniere bija piemērs jaunajai paaudzei, arī man 🙂

Šībrīža pašpasludinātā zvaigzne ir populists, izlecējs, BLM aktīvists (tā ir viņa darīšana, kamēr kolēģi netiek piespiesti “ticēt” brīvprātīgā/piespiedu kārtā).

Līdzko NBA aktīvi sāka iesaistīties Black Lives Matter reklamēšanā, spēļu TV skatītāju statistika nenovēršami slīd lejup.

Varbūt Disney izaudzinās tādu jauno bērnu paaudzi, kurai tieši šāds “komunisma ieviesējs” būs kā piemērs.. 😄

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt