local-stats-pixel fb-conv-api

Slavenības Aleksandra Makvīna bērēs4

45 1


Ceturtdien Londonā notika modes dizainera Aleksandra Makvīna bēru ceremonija, kurā piedalījās modes pasaules slavenākie ļaudis.


Skandalozi slavenā Naomi Kembela ar pavadoni ierodas uz Aleksandra Makvīna bērēm
11. februārī Londonas Policijas pārstāve Lina Mārtindila pasaulei pavēstīja šokējošu ziņu: leģendārais modes mākslinieks Aleksandrs Makvīns atrasts pakāries garderobē savā Londonas dzīvoklī. Britu modes ikona 40 gadu vecumā šķīrās no dzīves pāris dienas pēc savas mātes nāves.
40 gadu vecā mākslinieka klientu vidū savulaik bijis kādreizējais Padomju Savienības līderis Mihails Gorbačovs, Velsas princis Čārlzs un īslandiešu dziedātāja Bjorka.
Ceturtdien Londonā notika Makvīna bēres, kurās piedalījās modes pasaules slavenākie ļaudis, viņu vidū arī supermodeles Keita Mosa un Naomi Kembela, kā arī dizainere Stella Makartnija.
Savukārt Francijas luksusa preču ražotājs un mazumtirgotājs "Pinault-Printemps-Redoute" (PPR) plāno attīstīt Aleksandra Makvīna zīmolu arī pēc dizainera nāves. Kopš Makvīns izdarīja pašnāvību, viņa fanes burtiski izķer ar galvaskausiem inkrustētās somas un panku stila iedvesmotās kleitas, tomēr radies jautājums, vai brends būs dzīvotspējīgs ilgtermiņā bez modes mākslinieka vīzijas. "Protams, viņš ir neaizstājams," norādīja PPR izpilddirektors Fransuā Andrī Pino. "Taču, kaut arī kompānija ir mazākā grupā, tā atrodas lieliskā stāvoklī," viņš piebilda. Kā norādīja Pino, Makvīna pēdējo kolekciju demonstrēs modes nedēļas laikā martā. Organizatori atzinuši, ka viņus pārpludina telefonzvani ar līdzjūtībām un jautājumiem par ielūgumiem.

45 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

''mazliet'' pavecas ziņas.

1 0 atbildēt

Nja nesapratu emotion

0 0 atbildēt

Britu modes dizaineris Aleksandrs Makvīns izdarījis pašnāvību

njām kāda jēga no tā tā ir tikai dzīves beiksana.  kas ellē ratā notiek aršitam slavenībam,dizaineri un velns viņ zin kam vel. ?     emotion

0 0 atbildēt