local-stats-pixel fb-conv-api

Saraksts ar pretendenteem uz filmu15

"The Girl With The Dragon Tattoo". Saancenshu skaits uz shiis amerikaanju filmas versijas lomu turpina augt.Bez tam, ir jau zinaams,ka par lomu ciniisies visiem zinaamaa Kristen Stewart un Carey Mulligan, tachu uz galveno sievieshu lomu pretendee ari tadas kinozvaigznes kaa Skarleta Johansone,Natalija Portmane,Keira Knightley,Anna Hetaveja,Elena Peidza.

Kliist noturiigas baumas,ka galvenajaa virieshu lomas atveidotaaja teela vareetu redzeet Brad Pitt, jo filmas rezhisors David Fincher, ar Pitu ir stradajis savos ieprieksheejajos darbos: Fight Club, Seven, The Curious Case Of Benjamin Button.

David Fincher vel nav izleemis,ko vinjsh grib kaa galvenas lomas atveidotaaju- zinaamu, vai pavisam otraadi,kaadu jaunu un nepopulaaru seju "bez vaarda". Taa kaa iespeejams,visas mineetas aktrises vareetu palikt aiz borta..  Kristen Stewart ir neliela priekshrociiba,jo vinja ir filmeejusies Finchera filmaa Panic Room,kopaa ar Jodie Foster(2002.g.), un jau tad rezhisors Stewarti slaveeja un uzteica kaa labu aktrisi.

Par galveno sievieshu lomu: vins veelas meiteni, kas speej but naturaala un pati par sevi,spej nodoties nepiecieshamajam stresam lomas atveidoshanaa.

Pirmais detektiivu romaans no trilogjijas "The Girl With Dragon Tattoo" tika atziits par labaako detektiiva romaanu 2008.gadaa. Taa autors, Stieg Larsson tika iekljauts stap populaarakajiem graamatu autoriem 2008.un 2009.gadaa,dalot savu vietu ar Twilight autori Stephenie Meyer.Shiis triis Larsona graamatas iztulkotas 40 pasaules valodaas,paardotas vairaak nekaa 21 miljonu kopiju exemplaaros. Francijas mediji sho trilogjiju deeve par " ziemelju viirusu" ,jo graamatas ir aizkjerushas lielu dalju Eiropas lasitaaju sirdis.Diemzheel,pats autors nomira vel pirms graamatu laishanas pasaulee....

Filmu uznjems ASV kino kompaanija Sony,kas iegadaajushies tiesiibas uz filmu aizvadiita gada decembrii.Filmu plaanots saakt uznjem shaa gada oktobrii,bet laist uz ekraaniem 2012.gadaa.

Kura ir juusu favoriite ? :) Man liekas,ka Scarlett,Kristen un Natalie butu piemeerotaakas :)

54 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

knightley vai johannson

1 0 atbildēt

Kristen Stewart

1 1 atbildēt

ā, grāmatu vēl neesmu lasījusi, bet ļoti gribētu. Nu, cik mēs zinām, tad šī grāmata guva ievērojamus panākumus un turas TOPOS var teikt visā pasaulē, tāpat kā Krēslas Sāga un Bada Spēles.

Es ļoti gribu izlasīt šo grāmatu.

Manu mīļāko aktrišu skait;a ietilpst Skārleta, Natālija, Keira, Kristena, bet pēc norādītā vāciņa šķiet, ka tikpat piemērotas ir Kerija un Anna. Nezinu, esmu tā ''negodīgā'' un iespējams slikti vērtēju visu-filma mani uzreiz vairāk piesaistītu ar kādu no mīļākajām aktrisēm, bet, ja tā skatās šķiet, ka visas ir vienlīdz labas. :)

0 0 atbildēt

portman knghtely stewart gruti izveleties pamiletos ar visaam

0 0 atbildēt

Keira Knightley

1 1 atbildēt

Grāmatu izlasīju, kā jau parasts kriminālromāns, nekā īpaši interesanta. Bet lomai visvairāk piestāvētu Skārleta Johansone, manuprāt, protams.

0 0 atbildēt

5.:)

0 0 atbildēt

Stewart vai Portmani ^^

0 0 atbildēt

es uzskatu ka -  Keira Knightley

0 0 atbildēt

Neviena. Pie galīga bada varbūt Stewart derētu, bet ne bučmūlītes johansone vai naitlija..

1 1 atbildēt

Nu Ellenu Peidžu varbūt var... pārējās nez.. pa mīkstu :D

0 0 atbildēt

AK DIEVS, ja pie galvenās lomas pielaidīs Kristenu, es to filmu nekad neskatīšos emotion  Manuprāt, viņa ir visu laiku sūdīgākā aktrise, bez tam galīgi nav piemērotaLīsbetas lomai! Man ļoti parīk šis stāsts, un vakar piebeidzu otro daļu :)  Pēc manām domām Zviedri savai filmai ir izvēlējušies piemērotu aktrisi (spriešot pēc bildēm un fragmentiem no filmas, tikai es nekur nevaru atrast Zviedru versiju (patiesībā vispār nevienuemotion )

Patiesībā piektītu šēbai- NEVIENU Līsbetas atvedotājai pašai par sevi jābūt spēcīgai personībai, nevs, kā šēba jau teica bučmulītei

Ļoti ceru, ka vīriešu lomai tiks izvēlēts Breds Pits- viņš jau ir sevi pierādījis, kā izcils aktieris, bez tam, manuprāt, ir ļoti piemērots Mīkaela lomai.

0 0 atbildēt

Bez tam viņiem jāņem vērā, ka Līsbeta ir smalka, sīka un anorektiska. Gribu redzēt kur viņi atradīs 40 kg smagu (vai parezāk vieglu) aktrisi emotion emotion

0 0 atbildēt

es par kristenu :)

0 1 atbildēt