local-stats-pixel fb-conv-api

Samanta Tīna komentē iegūto pēdējo vietu Eirovīzijas dziesmu konkursā1

26 0

Latvijas pārstāve Samanta Tīna 65. Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā ierindojās pēdējā vietā. Nu viņa par to izteikusies sociālajos tīklos.

Dziedātāja vietnē "Instagram" dalījusies ar fotogrāfijām no Eirovīzijas dziesmu konkursa norises, atklājot arī savas sajūtas par saņemto rezultātu.

"Jā! Šis Eirovīzijas sapnis ir piepildīts un realizēts! Un es sev varu lepni teikt, ka izdarīju visu un vēl vairāk, lai godam šo skatuvi pieredzētu un pārstāvētu savu valsti! Paldies manai SUPER KOMANDAI! Jūs esat izcili! Un jā - esmu pēdējā vietā! Un ziniet, par to nekaunos, jo nav par ko! Kādam šie cipari cīņas tabulā ir ļoti svarīgi! Es šeit nebraucu cīkstēties! Man nav ar kādu jācīnās vai kādam, kas jāpierāda! Tāpēc es godprātīgi ar cieņu varu nostāties beigās ar augsti paceltu galvu! Lai tiek! Paldies visiem atbalstītājiem! Mīlu jūs!" rakstīja Latvijas pārstāve.

Ieraksta nobeigumā viņa vērsās pie saviem nelabvēļiem: "Un negatīviem komentētajiem vēlu savu kroni atrast! Jūs tikai mani darāt stiprāku! Bučiņāāās!"

 
26 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

samanta karantīna

0 1 atbildēt