local-stats-pixel fb-conv-api

Rekss Brauns: Zakk Wylde nespēlēs grupas "Pantera" veltījumgrupas tūrē1

12 0

Kā jau ir zināms, divi oriģinālie leģendārās grupas "Pantera" dalībnieki- Phils Anselmo un Rekss Brauns vēl nesen izpauda ideju par to, ka varētu savākt "Panterai" tribūt-sastāvu. Sākumā bija plānots, ka mirušo Dimebagu Darrellu aizvietos Zakks Wylde, kurš bija viņam tuvs draugs, kā arī atbalstīja viņa meiteni Ritu Heini pēc Dimebaga nāves. Taču Rekss Brauns atteica šādu iespēju.

"Visas biļetes uz koncertiem bija izpārdotas," atsaucās Brauns Eon Music par tūri. "Vēljoprojām Phils Anselmo piedāvā man īstenot šo ideju, ja ir vēlme, taču mums nav neviena cita muzikanta, ar ko mēs varētu skanēt, kā agrāk."
Dimebaga bijušā meitene Rita Heini atbalstīja tribūttūres ideju ar Zakku, taču Braunam šķiet, ka šis nebūtu īstais sastāvs, kādā viņi tajā dotos. Basģitārists paziņo:" Es jau Zakkam paziņoju, ka ar viņu kopā mēs nespēlēsim."
Reksam Braunam un Philam Anselmo vēl jāatrod atbilstošs bundzenieks, kas varētu aizvietot diemžēl mirušo Vinniju Paulu, ja viņi dosies tūrē. 2019. gadā Paulu aizvietoja grupas "Stone Sour" bundzenieks Rojs Mayogra "Hellyeah" tūrē.

12 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt