local-stats-pixel fb-conv-api

Ralfs Eilands: Par apenēm varu atdot 40 latus23

114 13
Populārās grupas PeR dalībnieks Ralfs Eilands (attēlā) ar savu atraktīvo un atšķirīgo ģērbšanās stilu jau kļuvis par daudzu puišu modes ikonu. Ralfs atklāj, ka gan ziemā, gan vasarā izvēlas košus apģērbus un viņa skapī atrodas gan žakete par pusotru latu, gan 40 latus vērtas apakšbikses.

"Man patīk visādi ģērbšanās stila varianti. Esmu iecienījis britu stilu un ikdienā labprāt izvēlos arī sportisko stilu - krāsainas treniņjakas. Savukārt PeR skatuves stilu veido Indra Salceviča. Starp citu, tajā gadā, kad startējām Jaunajā vilnī, MUZ TV mūs atzina par otru Krievijā stilīgāko populāro grupu aiz Filipa Kirkorova," par savu stilu sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Ralfs.

Viņš nebaidās eksperimentēt un tikpat labi var iepirkties gan dārgajos zīmolu veikalos, gan humpalās. Sportiskā stila apģērbus Ralfs parasti iegādājas Londonā, izvēloties košas Adidas un Nike zīmolu drēbes.

"Arī ziemā es nebaidos no košuma - man nepatīk būt pelēkam. Man patīk ienākt košās drēbēs telpā, kur visi ir pelēki - man patīk izcelties pūlī. Ziemā varbūt tik ļoti pie stila nepiedomāju - tad man galvenais, lai būtu silti. Ziemā es toties saņemu kmplimentus par zābakiem, bet vasarā uz skatuves es gan pat varu nedaudz pasalt, lai tikai izskatītos krāsaini," stāsta mūziķis.

Pēdējā laikā viņš gan ikdienā, gan uz skatuves iecienījis valkāt krāsainas Adidas jakas, līdzīgi kā mūziķis Jamiroquai, un šāda stila jakā kāpis uz skatuves arī vienā no iznācieniem Mārtiņa Freimaņas piemiņas koncertā.

Starp Ralfa iemīļotajiem apģērba gabaliem ir gan dārgas lietas ar vārdu, gan par lētu naudu iegādāti atradumi. "Sentimentāli visvērtīgākā man ir rūtaina žakete, kas izmantota arī PeR fotosesijā. Tā man bija baigais ķēriens - vecu drēbju veikalā nopirku to par latu un četrdesmit santīmiem.

Savukārt viens no maniem dārgākajiem pirkumiem varētu būt sarkani zābaki, kurus pirku Milānā un kuri maksāja vairāk kā 100 latus. Labiem zābakiem es naudu nežēloju, tāpat man patīk Tommy Hilfiger lietas - par apenēm varu atdot 40 latus, jo zinu, ka tās būs patiesi kvalitatīvas un kalpos ilgi," stāsta Ralfs.

Tas, cik bieži Ralfs iepērkas un atjauno savu garderobi, atkarīgs no viņa garastāvokļa. "Agrāk bieži iepirkos, nu jau mazāk. Agrāk, aizbraucot uz ārzemēm, vispār nežēloju naudu apģērbam, bet nu jau esmu no tā atradinājies, vēlme iepirkties man uznāk periodiski. Nesen veicu lielu pirkumu - nopirku bikses, kreklu un žaketi, kopā samaksājot 120 latus," stāsta populārais mūziķis.

Drēbes, kuras vairs nepatīk, Ralfs ziedo labdarībai - viņš neseko hipsteru modei un nerīko sava skapja satura izpārdošanu draugiem, jo, pirmkārt, mūziķim nepatīk redzēt citus savās drēbēs, otrkārt, viņš nevēlas pelnīt naudu ar jau nolietotām lietām.

Lai kāda stila apģērbu jaunais mākslinieks izvēlētos - sportisko, savu iecienīto britu stilu vai skatuves apģērbu, viņam patīk atšķirties no citiem.

"Bija laiks, kad teju visiem puišiem Rīgā bija rozā krekli. Es principa pēc sev nepirku rozā kreklu, kaut arī gribējās. Man vienkārši nepatīk ģērbties tā, kā visiem - man patīk atšķirties, un man kā skatuves māksliniekam jau arī vajag izcelties uz pelēkās masas," uzskata populārās grupas pārstāvis.

114 13 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

17. bildē Daņiļēvičam būtu ko teikt par kājām

33 0 atbildēt

Atvēru, neizlasīju, atstāju komentāru.

Bessī tas gailis.

23 2 atbildēt

Tik populāri. Galvā sakāpis, baigās slavenības. Latvijas mērogā slavenību titulu profesionalitātes ziņā ir nopelnījuši Instrumenti un citi normālie mūziķi.

18 2 atbildēt

nezinu, džeki, kuri ģērbjas kā meitenes, pat ja tas skaitās ''stilīgi'' man nepatīk emotion

11 3 atbildēt

Viņi ir slaveni tikai dēļ tiem zelta talantiem ;)

7 1 atbildēt

Kas tie par PeR?

6 1 atbildēt

Pelēkā masa? Izklausās pēc normāla uzbrauciena.

5 1 atbildēt

Palasīju komentārus un nesaprotu, kur cilvēkiem pietiek enerģijas visu nodirst?!

Oki, es pati par Latvijas slavenību uzskatu, teiksim Allu Petropavlovsku, Mārtiņu Freimani utml...

Bet, lai taču puiši ņemās.

Ja nemaldos, tad viena viņu dziesma pat kaut kādā Eiropas topā bija..

2 0 atbildēt

Ja tāda ir tagad mode,esmu lamigs ,ka nesakoju  modei vispār! 

1 1 atbildēt

to, ka viņš ir tērēts atskārtu jau sen.

0 0 atbildēt

Jā čista,jau jau viņs tik ahūna bagāts,tad kapēc katru otro dienu ēd Pelmeņos XL Galerijā Centrs,vins veeljoprojaam dziivo pie mammas,nejau pats pa savu naud kko peerk,ar tiem koncertie mtaapat neko nenopelna.

1 2 atbildēt

kas tas par otstoju ? kas tie par "populāriem" "puišiem"... ?

1 2 atbildēt

vēlviens Bībers? emotion

tiem čmiņiem ātri galvā kāpj emotion

0 1 atbildēt

nenobriedušais organisms

0 2 atbildēt

tirliņi

0 2 atbildēt

OMG! 3 biiberi !!!!emotion

1 5 atbildēt