local-stats-pixel fb-conv-api

Raiens Tedders no OneRepublic piedalās ABC reklāmā.0

2 0
Iztulkoju no angļu valodas tiem, kas tik labi vai pavisam nesaprot angliski.

Raiens Tedders (Ryan Tedder) no grupas OneRepublic, visa mūža garumā bijis dzīvnieku mīļotājs, kurš grib lai viņa fani zina, ka palīdzot miljoniem bez pajumtes palikušiem suņiem un kaķiem ir tikpat viegli kā ABC - animal birth control (dzīvnieku dzimstības kontrole).
Grammy nominētais mūziķis ir uzrakstījis hītus Leonai Lūisai (Leona Lewis), Natašai Bedingfieldai (Natasha Bedingfield) un Kellijai Klarksonei (Kelly Clarkson) un filmējas ABC sabiedrisko pakalpojumu sludinājumā lai palīdzētu izplatītu ziņu par mājdzīvnieku kastrēšanas nozīmi, lai cīnītos pret dzīvniekiem-bezpajumtniekiem. Raiens paskaidro tieši kāpēc viņš iesaistījās ABC campaņā : "Man patiešām ir nepietiekama tolerance pret jeb kāda līmeņa cietsirdību vai tikai necilvēcisku praksi attiecībā pret dzīvniekiem." 
Katru gadu dzīvnieku patversmes ir piepildītas ar dzīvniekiem, kuri zaudēs savas dzīvības, jo vienkārši nav pietiekami daudz māju priekš viņiem. Un kad dzīvnieks ir nopirkts dzīvnieku veikalā vai no audzētāja, pilnīgi veselie suņi vai kaķi dzīvnieku patversmēs zaudē iespēju atrast mājas. Tomēr ir vienkārš atrisinājums bez pajumtes palikušo dzīvnieku problēmai - vienmēr kasrēt mājdzīvniekus un nekad pirkt dzīvnieku veikalos vai no audzētājiem.
Raiens un viņa glābtais mājdzīvnieks, kaķis vārdā Kembridžs (Cambridge), nevarēja vairāk piekrist! Raiens saka, ka "Doma par ieiešanu dzīvnieku veikalā un maksāt par dzīvnieku of going into a pet store and paying for an animal, es tur nesaskatu jēgu, tāpēc es domāju, ka 1. lieta, ko jeb kuram mūsu fanam, vajadzētu izdarīt ir, kad viņi nolemj pirkt dzīvnieku, pirmā vieta kur viņiem ir jāiet ir dzīvnieku patversme."
2 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000