local-stats-pixel fb-conv-api

Populaaraakie vampiiri Pasaulee!22

25 6
Filma „Intervija ar vampīru” padarīja Bredu Pitu par miljonu meiteņu elku. Vampīram Luisam de Ponte du Lakam – desmitā vieta topā. Gerijs Oldmens tēloja Drakulu 1992. gada filmā „Bram Stoker’s Dracula”. Tajā filmējušies arī Kianu Rīvss (attēlā pa kreisi), Entonijs Hopkinss un Vinona Raidere. Šis vampīrs – devītais populārākais.
Toma Krūza tēlotais Lestats de Linkorts no filmas „Intervija ar vampīru” – astotais populārākais. Šī filma veidota pēc Annas Raisas tāda paša nosaukuma romāna.
Filma „Underworld” ir kā Tumsas valstības stāsts par Romeo un Džuljetu. Tikai šeit viens otrā iemīlas mūžīgie ienaidnieki – vampīre un vilkatis. Vampīre Selēna (Keita Bekinseila) septītajā pozīcijā. Grāfs Drakula (Ričards Roksburgs) no 2004. gadā uzņemtās filmas „Vans Helsings” atzīts par sesto populārāko kino vampīru. Šeit Drakula masku ballē dejo ar Keitas Bekinseilas attēloto varoni. Mūžam 17 gadu vecais Edvards Kalens (Roberts Patinsons) atzīts par piekto visu laiku populārāko vampīru. Filma „Krēsla” studijai jau nesusi 383 miljonus dolāru lielu peļņu. Asmens (Veslijs Snaips) ir pa pusei cilvēks, pa pusei vampīrs. Viņam piemīt vampīra spēks, bet nepiemīt tā sliktās īpašības. Viņš pats aktīvi cīnās pret vampīriem. Amens ierindojas ceturtajā vietā.
Trešajā vietā vampīrs no „Bafijas” – Spaiks (Džeimss Mārsters). Ceturtās sezonas laikā blondais puisis ne tikai savaldzināja skatītājas, bet neprātīgi iemīlējās arī pašā vampīru medniecē. Tā gadās. Lai gan populāro jauniešu seriālu „Bafija pret vampīriem” sen vairs nefilmē, daudzi nespēj aizmirst Eņģeli (Deivids Boreanazs). Viņš atzīts par otro vispopulārāko vampīru. Amerikāņi pārliecinošu pirmo vietu atdevuši Bilam Komptonam (Stīvens Mojērs) no seriāla „True Blood”. Otrās sezonas pirmo epizodi noskatījušies vairāk cilvēku nekā „Soprāno ģimenes” pēdējo sēriju. P.S Bildes ir saakot ar 1. vietu un uz priekshu..





















25 6 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000
Interesanti! :) Mani favorīti vienmēr bijuši Spaiks no ''Bafijas pret vampīriem'' un filma ''Intervija ar Vampīru''...
6 1 atbildēt
Kur tad oriģinālais Drakula Bela Lugosi?
4 1 atbildēt
true blood - labākais vampīru seriāls, iesaku :)
2 0 atbildēt
epg avatarsepg
True blood emotion
1 0 atbildēt
vareji vardus pierakstit!
2 1 atbildēt
Tas sāk palikt kaitinoši, Es visus tavus rakstus jau esmu redzējusi latviešu saitos, esi orģināla, nevis kopē vienu un to pašu emotion emotion emotion emotion emotion emotion
2 1 atbildēt
Man arī vislabākais šķita no Van Helsinga...ļoti piemērots aktieris tādai lomai..
2 1 atbildēt
man ļoti patika tas no Van Helsinga
2 1 atbildēt
man patik vamipri
0 0 atbildēt

 Spaiks no ''Bafija pret vampīriem''  emotion

0 0 atbildēt

EDVARDS (ROBERTS PATTINSONS) JĀLIEK 1. VIETĀ (:*)

0 0 atbildēt

1-5 Riebjas ,bet  pārējie gan labi 

0 0 atbildēt
yay true blood emotion
0 0 atbildēt
epg avatarsepg
pilnīgi piekrītu sin of blonde!!!! :))
0 0 atbildēt
Breds Pits. [love]. murr.
1 1 atbildēt
Trūkst tā smukulīša no "Drakula 2000"emotion
1 1 atbildēt
2 -angelus patik
1 1 atbildēt
gia avatarsgia
Lieliski! Beidzot kāds tops, kur tas Twilight zaļknābis nav pirmajā vietā :D Patīk Borenazs :P
1 1 atbildēt
ni bleidu vismaz triniekaa
1 1 atbildēt
Mjaa, palieku par Van Helsingu.
1 1 atbildēt