local-stats-pixel fb-conv-api

Pokeru skaistulītes1

3 8
Pokeru skaistulītes
Kad tādi brutālie kino-skaistuļi, kā Bens Afleks, Džordžs Klūnijs, Mets Deimons un Edvards Nortons aizraujas ar pokeru – tas izskatās dabiski: nekas vīriešu ar viņu nav svešāds, to skaitā arī azarts. Tomēr Holivudas skaistulīšu starpā arī parādījās kaislīgas pokera pielūdzējas.

Drū Berimora.
Drū Berimora bērnībā bija pats eņģelis – un vecāki pastiprināti ekspluatēja savas mazulītes skaistumu un kinogēniskumu. Drū bija trīs gadus jauna, kad viņa saņēma pirmo lomu. Septiņi gadi, kad viņa kļuva par atzītu zvaigzni pēc Stīvena Spīlberga filmas «Citplanētietis». Deviņi gadi, kad kritiķi atzina viņu par pašu jaunāko dramatisko aktrisi pēc filmas pec Stīvena Kinga romānam.
Bet pārāk liela slava un pārāk nopietna atbildība aizlauza meiteni. Divpadsmit gados Drū bija alkoholiķe, trīspadsmit – narkomāne, piecpadsmit – nimfomāne. Un spēlmāne arī: pokerā Drū spēlē no desmit gadiem, turklāt ļoti azarti. Tomēr uz tās netikumu kopēja fona spēlesmānija izskatās pavisam nevainīgi.
Drū klejoja pa psihiskām slimnīcām, un neviens no Berrimoras pielūdzējiem pat necerēja, ka viņa pārtrauks sūdīgo dzīvi un atgriezīsies kino. Bet Drū izķepurojās, viņa atgriežās, viņa no jauna spēlē kino un atkal kļuva par glamurainās preses varoni. Ar alkoholu un narkotikām Drū aizsēja. Kas attiecas uz spēlesmāniju – par māniju tā aizraušanās būt pārstāja.
Bet Drū kā agrāk ar baudu spēlē pokeru. Kad Drū dzīvoja ar muzikantu Fabritsio Morreti, tie iknedēļas apmierināja mājas turnīrus: iestāju iemaksa bija tikai 100 dolāri – nekas tām kino un estrādes zvaigznēm, kuras sapulcējās pie spēļu galda.
Bet kazino viņu nestiepj. Viņai pokers – tā ir patīkama un interesanta laika pavadīšana, bet Drū Berimora baidās no īsta azarta.
Interesanti, ka Drū Berimora nospēlēja sievietes galveno lomu vienā no nedaudzām filmām, kas ir veltītas pokeram. «Laimīgais» – iesākošā spēlētāja Geka Čivera stāsts, kurš mēģina vinnēt WSOP 2003, bet par viņa galveno ienaidnieku pie galda kļūst viņa tēvs.


3 8 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.pokeroff.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
.
0 0 atbildēt