local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmais "vīrietis stāvoklī" dzemdējis meitu.31

22 17
Amerikānis Tomijs Bītijs slavenais kā "pasaulē pirmais vīrietis, kas palika stāvoklī" 29 jūnijā dzemdējis veselīgu meitiņu.

Atgādināsim ka 34- gadīgais Tomijs pasaulē nāca kā meitenīte un saucās Treisija Lagondingo. Jaunībā Treisija pat vinnēja skaistumkonkursu "Jaunā Miss Havaju salas".
Taču pirms desmit gadiem Tomijs veica plastiskās operācijas, dzimuma maiņai. Tika nooperētas krūtis un ievadīti vīrišķie hormoni, kā rezultātā uz Tomija sejas sāka augt bārda. Taču sievišķie reproduktīvie orgāni netika izoperēti. Tāpēc viņš un viņa 45-gadīgā sieva varēja kļūt par vecākiem meitiņai. "Es domāju, ka gan sievietes, gan vīrieši ilgojas pēc bērniem, tā ir tikai dabīga vēlme un es tagad esmu laimīgs." Pēc sievas Nensijas vārdiem viņu ģimene būs tradicionāla viņa - māte, viņš tēvs.
22 17 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000
dye avatarsdye
Tanguerine komentārs 2008-07-08 21:15:35 Sooory vīrietim nav vagīna!!!!!Un kā zināms bērni pa dirsas caurumu nedzimst.! Sauciet vinju kā gribat bet tikkai ne par vīrieti!!!!!!!! ____________________________________________ Sorry, izlasi kārtīgi. viņš/viņa nav pilnīgs vīrietis. Sievišķie reproduktīvie orgāni NAV izoperēti!
2 1 atbildēt
es arī gribu tādu sexīgu bārdu :(
1 0 atbildēt
tad jau tapat sanaak ka vecene piedzemdeeja beernu.
1 0 atbildēt
viirietis sieviete....
1 0 atbildēt
dye avatarsdye
Tanguerine Vārds "vīrietis" bija pēdiņās jau no paša sākuma! tā kā domā pati ko raksti! emotion emotion emotion raksts nav ne reizi labots! LOSE!
0 0 atbildēt
jeej, labais, mani dzemdeeja teevs! :D
0 0 atbildēt
labais. xD
0 0 atbildēt
Dievs... emotion
0 0 atbildēt
Neaizmirstiet ka Dievs nav mīts ,bet...........Viņš pat veselas tautas ir iznīcinājis emotion Kam ir jādzemdē,kam ir jāpiedalās tā audzināšnā !!!!!!!!!!!!!!!! emotion
0 0 atbildēt
dye-ti dura jebanutaja,4itai novasti i ne pizdi,maloletka :p
0 0 atbildēt