local-stats-pixel fb-conv-api

Perisa Hiltone vs Džons Makeins12

20 12
ASV prezidenta vēlēšanu kampaņā iesaistījusies arī amerikāņu bagātniece Perisa Hiltone, piesakot kampaņu pret "to krunkaino sirmo veci" un solot ievēlēšanas gadījumā nokrāsot Balto namu rozā krāsā.

Blondā ballīšu mīļotāja tādā veidā atbildējusi uz republikāņu kandidāta Džona Makeina pretrunīgi vērtēto televīzijas reklāmu, kurā viņa sāncensis Baraks Obama nodēvēts par slavenību un pielīdzināts tādām bulvārpreses varonēm kā Britnija Spīrsa un Perisa Hiltone.

Vietnē "Funnyordie.com" ievietotajā reklāmas klipā blondā viesnīcu ķēdes "Hilton" mantiniece gozējas saulē pie peldbaseina, ģērbusies niecīgā leopardādas raksta peldkostīmā.

"Sveika, Amerika, esmu Perisa Hiltone, un es arī esmu slavenība. Tikai neesmu no senajiem laikiem un nesolu pārmaiņas, kā tas otrs tipiņš. Es vienkārši esmu lieliska!" klipā čivina Hiltone.

"Bet tad tas krunkainais sirmais vecis izmantoja mani savas kampaņas reklāmā, kas laikam nozīmē, ka es kandidēju uz prezidenta amatu. Nu, paldies par izvirzīšanu, sirmais tēvoci, un vēlos, lai Amerika zinātu: es pilnīgi noteikti esmu gatava vadīt."

Tālāk miljonu mantiniece apliecina, ka nav nekāda dumja blondīne, un sniedz savu variantu ASV enerģētikas problēmu risināšanai, vispirms gan piebilstot: "Un tagad es vēlos izklāstīt savu enerģētikas politiku Amerikai. Tikai vispirms pabeigšu šo rakstu par to, kurp lidot, lai tiktu pie labākā iedeguma. (..) Aha, Maui!"

"Baraks vēlas, lai mēs mazinām atkarību no ārzemju naftas un koncentrējamies uz jaunām tehnoloģijām, un Makeins vēlas naftas urbumus piekrastē. Redziet, kāpēc mums neapvienot abu kandidātu idejas? Mēs varam veikt ierobežotu naftas ieguvi piekrastē ar stingru vides aizsardzības uzraudzību, vienlaikus ieviešot nodokļu iniciatīvas, lai liktu Detroitai [autoražotāja "General Motors" bāze] ražot hibrīda un elektriskās automašīnas. Tādā veidā ar piekrastes naftu mēs varam turpināt, līdz jaunās tehnoloģijas sāk strādāt, kas savukārt radītu jaunas darba vietas un enerģētikas neatkarību. Enerģētikas krīze atrisināta. Tiekamies debatēs, kuces," skaidro Hiltone.

Ieraksta noslēgumā miljonu mantiniece paziņo, ka tagad viņa apsver savu viceprezidenta kandidātu, pēc brīža piebilstot: "Es domāju par Rianu."

"Tiekamies Baltajā namā. Ak, un es varētu to pārkrāsot rozā krāsā, es ceru, ka jums nav iebildumu. Atā!"

Makeina pagājušajā nedēļā publiskotajā reklāmā ar nosaukumu "Slavenība" tiek demonstrēti Perisas Hiltones un Britnijas Spīrsas attēli paralēli fotogrāfijām no Berlīnes, kur demokrātu kandidāta Baraka Obamas uzrunu noklausīties sanāca 200 000 cilvēku.

"Viņš ir lielākā slavenība pasaulē. Bet vai viņš ir gatavs vadīt?" jautā balss reklāmas klipā.

Hiltones reklāmas ievadā dramatiska balss saka: "Viņš ir vecākā slavenība pasaulē. Tiešām superveca. Pietiekoši veca, lai atcerētos laikus, kad dejošana bija grēks un alus tika pasniegts spaiņos. Bet vai viņš ir gatavs vadīt?"

Hiltones reklāmas idejas autori ir vietnes "Funnyordie.com" attīstītāji Adams Makejs un Kriss Henčijs, kas izteica viņai piedāvājumu izveidot klipu.

"Viņa uzskatīja, ka Makeina triks bija sitiens zem jostasvietas. Viņa nevēlējās atbildēt ar niknumu, un šis bija labākais veids, kā atbildēt. Tā ir rotaļīga zobošanās," skaidroja Henčijs.

Gan Henčijs, gan Makejs abi pauda pārliecību, ka Hiltone ir daudz inteliģentāka, nekā viņu atspoguļo tabloīdi.





20 12 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.tvnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
par saviem izteikumiem jamai butu jasak uztraukties emotion nevien tadus bagatniekus CIP var nonjemt..
1 0 atbildēt
hmm, PERISA ?? :D
1 0 atbildēt
Jaa... PERISA ir baigaa baaba...
1 0 atbildēt
Jaa, anoniimais, varenaako!
1 0 atbildēt
Labi , ka viņa pati nevar kļūt par prezidentu , novestu pasaulē varenāko valsti līdz TĀDAI nabadzībai !!! :D
0 0 atbildēt
warenaako??
0 0 atbildēt
Parisa gone smart! emotion emotion emotion
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt