local-stats-pixel fb-conv-api

Pensionāri pret Sašu Baronu Koenu7

10 3
Britu komiķis Saša Barons Koens, kas pazīstams ar Kazahstānas žurnālista Borata un austriešu geju reportiera Bruno lomām, nolēmis pārtraukt muļķot cilvēkus un pievērsties nopietnajam kino, vēsta britu laikraksts "The Times".
Filmas "Bruno" uzņemšanas laikā Koens esot sapratis, ka viņa joki zaudējuši savu spēku. Lai arī aktierim izdevās pierunāt Alabamas štata Nacionālo gvardi kopīgi pozēt fotogrāfam, viņam pašam valkājot vien aizsargkrāsas "string" apakšbikses, komiķis nespēja apmuļķot pensionāru deju kluba dalībniekus. Cienījamā vecuma dejotāji bija redzējuši Koena iepriekšējo filmu "Borats", tāpēc izsauca policiju, tiklīdz viņš uz lūpām noskūpstīja savu vīriešu kārtas deju partneri.
Pēc incidenta pensionāri uzsāka kampaņu internetā, brīdinot savus tautiešus neuzķerties uz Koena mēģinājumiem izmantot amerikāņu viesmīlību. Tomēr, kā norāda laikraksts, atteikšanās no komēdiju lomām aktierim var izmaksāt dārgi - par iejušanos Bruno tēlā Koens saņēmis 25 miljonus britu mārciņu (19,6 miljonus latu), un mazticams, ka līdzīgu peļņu viņam varētu atnest arī nopietnas lomas.
Žēl, man viņš patika. Ņemts no tvnet.lv
10 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Bro avatarsBro
ja filma iznaak 10 juulijaa (tas ir riit ), kaapeec juus domajat ka filma nau jau pabeigta?? Un kuram intresee ko pensionaari domaa bez viniem pashiem
5 0 atbildēt
Nu bļins takš varēja pabeigt filmu emotion
4 0 atbildēt
Cicix, filmu jau drošvien pabeigs, tik nevienu citu vairs netaisīs.
4 0 atbildēt
ehh
3 0 atbildēt
man patīk tas čuvaks
3 0 atbildēt
:D labzs
1 0 atbildēt
Sasha Barons Kouens ir superigs 4alitis
0 0 atbildēt