local-stats-pixel fb-conv-api

Pēc kāzām reanimācijā15

27 1
15. maijā Latvijas izlases hokejista Laurim Dārziņam bija skaista diena - viņš apņēma par sievu mīļoto Leldi Bērziņu. Diemžēl kāzu svinības izvērtās asiņainas, jo pa logu izleca viens no kāzu viesiem – hokeja vārtsargs Mārtiņš Raitums.

Jaunais pāris jāvārdu teica Āgenskalna baznīcā un pēc tam svinības notika Mālpils muižā. Diemžēl svētkus pamanījās sabojāt bijušais Latvijas izlases spēlētājs, komandas „ASK/Ogre” vārtsargs Mārtiņš Raitums. Viņš alkohola reibumā sāka neadekvāti uzvesties, tāpēc pārējie kāzu viesi nolēma satrakojušos hokejistu nolikt gulēt. Raitums tika ieslēgts kādā no muižas augšstāva istabām, taču ar to puisis nav bijis mierā. Viņš centās no istabas izkļūt pa logu, taču neveiksmīgi – sekoja kritiens no trīs stāvu augstuma. Protams, kāzinieki par notikušo bija pamatīgā šokā, jo, lieki teikt, ka svinību gaisotne tika izjaukta. Izsauktie mediķi Raitumu nogādāja Gaiļezera slimnīcas reanimācijas nodaļā. Viņam konstatēta galvas trauma, taču dzīvībai briesmas nedraudot. Diemžēl Mārtiņš Raitums ne reizi vien pamanījies sastrādāt stulbības. Viņš 2007. gada 21. jūlijā Liepājā izraisīja kautiņu ar jauniešiem, kuri atpūtās zālienā pie degvielas uzpildes stacijas „Staoil”. Vārtsargs ir kā esot uzmācies kompānijā esošajām meitenēm, bet pēc tam vienam puisim iesita ar pudeli pa galvu. Tas savukārt pagrūdis Raitumu, un hokejists krītot guva galvaskausa pamatnes lūzumu. Par šo incidentu Raitumam tika piespriests nosacīts cietumsods uz diviem gadiem.
27 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Prosta izjauc vienu no mūža skaistākajām dienām
13 0 atbildēt
A ta kursh nav suudus sataisijis shmigaa... bet nu shitam iipashi neveicas.
12 0 atbildēt
tiešām padumji cilvēki emotion emotion
12 0 atbildēt
katrā kompānijā atradīsies kāds pamuļķis, kas pierīsies kā lops un sastrādās kkādus sūdus
11 0 atbildēt
TUsmirdi komentārs 2009-06-02 23:03:45 Nesen bija sitas raksts, taakaaa, sitas raksts jau IR VECS< VECS<VECS<VECSSSSSSSSSSSSSSS vecs vai jauns ka lai es to zinu butu labi ja paskatitos manu profilu tu tur redzetu reģistrējies:2009. gada 31. maijā hmm baigi sen taka es nesmirdu un tu labak ej saki savus komentarus kkur citur vari ieiet cuku kuti un teikt uz cukam ka tu smirdi un kad iziesi ara daudzi teiks ka tu smirdi emotion
10 0 atbildēt
Ne vaig jau aizskart cūku jūtas :(((
9 0 atbildēt
zupaspleve komentārs 2009-06-02 23:01:56 Nu tas toč!
8 0 atbildēt
revibox - tādi gadījumi ir neizbēgami :D
8 0 atbildēt
njā.. paliels lohs tas raitums ;D
8 0 atbildēt
trakie sportisti :D
7 0 atbildēt
Katrs pats savu likteni lemj! emotion
5 0 atbildēt
Hextāla gēns ņēma virsroku....
4 0 atbildēt
kad Dievs cilvekiem dalija smadzenes hokejistiem bija treniņš
5 2 atbildēt
Labs.
2 0 atbildēt
Nu ja...!!!! Nopietni?! Zeel izbojaataa kazu noskanjojuma. Feins tas jaunais paaris - smukinji:)
2 0 atbildēt