local-stats-pixel fb-conv-api

Pašmāju mūziķis SKREDSS, pēc gada ilgas pauzes nāk klajā ar satriecošu skaņdarbu0

Pašmāju mūziķis SKREDSS sadarbojies ar vel nedzirdētu mākslinieci KarīnuAnnu , izlaižot kopīgu skaņdarbu ar nosaukumu ''Klusumā''. Drīzumā tas būs pieejams arī visās vadošajās digitālajās straumēšanas platformās.

Jaunā dziesma ir emocionāls pārdzīvojums par attiecībām un to iespaidu uz ik dienu. Abi mākslinieki skaņdarbā atstāj savu dvēseli un savas izjūtas par attiecībām.

Dziesma ir paredzēta visa vecuma auditorijai , tāpēc ir viegli saprast gan vārdus , gan dziesmas patieso domu.

Pašmāju mūziķis SKREDSS izceļās ar to, ka spēj radīt mūziku jebkādā žanrā un nav pieskaitāms nevienā noteiktā.SKREDSS ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā "Pēdējais valsis,, ''Romantika,, un ''Lāsts,, , kur dalību ņem arī Latvijas hip-hopa mākslinieks St4rface.SKREDA mūzika ir klausāma arī tādās radio stacijās kā Radio Pieci un Radio SWH. Dziesmai ir lielisks teksts un fantastisks stāstījums, kurā ieklausīties var pat dziļi aizdomāties. Dziesma ierakstīta un apstrādāta pie slavenā latviešu YouTube konteta veidotāja un producenta jammetti.

Piedāvājam noklausīties SKREDA un KarīnasAnnas jauno dziesmu ar nosaukumu 'Klusumā''. Aicinām arī mūziķi atbalstīt, daloties ar šo dziesmu sociālajos tīklos. Atbalstīsim jauno censoni, kas rada kvalitatīvu mūziku!

18 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000