local-stats-pixel fb-conv-api

Par Džolijas vēl nedzimušajiem dvīņiem sola 15 miljonus!!!24

24 3

Amerikāņu tabloīdi «People» un «OK!» sākuši cīņu par tiesībām pirmajiem publicēt pagaidām vēl nedzimušo Andželinas Džolijas un Breda Pita dvīnīšu foto. Kompetentas personas apgalvo, ka piedāvātā summa patlaban jau sasniegusi 15 miljonus ASV dolāru. «Daily Mail» raksta, ka žurnāla «OK!» pārstāvji apliecinājuši, ka piedalās šajā cīņā, tomēr neatklāj darījuma apjomus. Pašlaik Holivudas zvaigžņu pārim piedāvātā summa krietni pārsniedz to «honorāru», ko 2006. gadā Džolija un Pits saņēma par savas pirmās meitas Šilohas fotogrāfiju. Toreiz žurnāls «People» par tiesībām publicēt jaundzimušās meitenītes pirmās fotogrāfijas Ziemeļamerikas reģionā samaksāja 4,1 miljonu ASV dolāru, savukārt britu tabloīds «Hello!» par 3,5 miljoniem dolāru iegādājās starptautiskās autortiesības. Visu summu aktieru pāris ziedoja labdarībai.
24 3 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Bang koments .| .| |/
0 2 atbildēt
ja?? kapec?? vina nav mana draudzene, patiesiba vinas izgajeni , arii agrak bja labs moments ar sito mulki, besi vairak ara. un huli man jaizturas pret cienu ja es pat drosi nevaru zinat ka ta tiesiam ir meitene, un kapec jarespekte kads kurs mani nerespekte? plus viss sitas ir internets, anonimi aksti uzpeld un nogrimst.. piekasu! da lab e-milestibas mekletaj, klusee ar!!
0 2 atbildēt
bulldog tevi pat negeru kalpone tures zem tupeles, un tu domasi ka esi vnk dzentlmanis.. vai ari meginini laizit dirsas lai iegutu sev e-draudzeniti? :D :D sievietes vislaik cinijusas par vienlidzibu, ko tu kunksti tgd mudak, viduslaiki ir pagajushi
0 2 atbildēt
Labākais Bangout komentārs! Agree! emotion
0 2 atbildēt