local-stats-pixel

Ozzijs Osbourns nesaņēma vakcīnu pret Covid-196

18 1

Tātad, mūsu leģendārais tumsas pavēlnieks nesaņēma vakcīnu pret covidu, bet vēlas to dabūt. Par vakcīnām un covidu Osbourns stāsta savā jaunajā video "Ozzy Speaks", kurš tāpat gāja tiešajā ēterī viņa paša radio kanālā "SiriusXM", "Ozzy`s Boneyard".

Ozzijs stāsta: "Es vēlos saņemt vakcīnu, bet es uz to skatos nedaudz no cita rakursa. Es zinu, ka var būt pēctam dažnedažādas blakusparādības, un tmldz... Bet es negribu ar šo vīrusu saslimt, tāpēc lai mani vakcinē labāk. Galu galā, ir iespēja, ka varu arī atstiept pēdas..."

Ozzija sens draugs, Billijs Morrisons izstāstīja par abu draugu agrāko narkotiku lietošanu, kopā ar to kopējo draugu, kurš tic stereotipam par čipošanu, pirms pasmieties par Morrisonu un Osbournu sacīja:" Es neuzskatu par normālu ielaist sevī čipu, un ļaut par sevīm valdīt".
Ozzijs tāpat izstāstīja, ka idejas dziesmām viņam pienāk vakaros, pirms gulētiešanas. Pirms miega jūs dzirdat šo "simfoniju", un domājat:" No rīta tiešām atcerēšos". Toties no rīta jūs neko neatceraties.
Pērn Osbourns stāstīja, ka ASV bijušais prezidents Donalds Tramps tika galā ar covid-19. "Ja prezidents kaut ko saka, es vienmēr daru, un domāju otrādi. Viņš maina savu viedokli katru stundu."

Tagad metāla leģenda plāno izlaist nelielu koncertu miksu no "No More Tours 2", sakarā ar pandēmiju un muzikanta veselības stāvokli.
Kaut gan Ozzijs pats saka, ka uz doto momentu jūtas uz 75% normāli.

18 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Labāk būtu priecājies, ka nesaņēma

5 2 atbildēt

Ar ko , tas ir tulkots?

2 2 atbildēt