local-stats-pixel fb-conv-api

Onyx9

5 0
Paris atteli , un video par Onyx....
Šogad "Onyx" aprit divdesmit gadu jubileja. 1989. gadā četri Ņujorkas, Kvinsas rajona jaunieši apvienojās, lai radītu jaunu hip hop virzienu - hardcore hip hop. Ar ielu kultūras nesaldinātu atspoguļojumu savās kompozīcijas, jaunuzceptais Toreiz jaunie mūziķi ar atklātiem un tiešiem tekstiem mūzikā izraisīja lielu sašutumu. Taču netrūka arī tādu, kas novērtēja šo drosmi - pirmais "Onyx" albums "Bacdafucup" pirmajā gadā pēc iznākšanas tika pārdots vairāk kā divos miljonu eksemplāros.

Toreiz pretrunīgi vērtētais "Onyx" šobrīd mūzikas kritiķu vidū tiek uzskatīts par sava žanra klasiku. Pirms divdesmit gadiem hardcore virziens ar šodien labi zināmām kompozīcijām 'Slam', 'Throw ya ganz' 'Shifftee' bija jauna vēsma hip hop stila mūzikā, kas tradicionālajam repam piešķīra jaunu skanējumu un radīja virkni sekotāju visā pasaulē.

"Onyx" ir viena no retajām grupām, kas ieguvusi popularitāti deviņdesmitajos, joprojām spēj to noturēt. Par spīti tam, ka grupa piedzīvojusi izmaiņas sastāvā, kā arī tās dalībnieku darbu pie saviem solo projektiem.

Kopumā grupa ierakstījusi sešus albumus un ilglaicīgi turējusies "Billboard Hot 100" topos. Pērn augustā grupa izdeva savu pagaidām pēdējo albumu "Cold Case Files", kā arī DVD formātā ir apkopojusi spilgtākos uzstāšanās brīžus, kas vien bijuši pēdējo 15 gadu laikā.

Sikak varat uzzinat par viniem vinu majas lapa www.onyxdomain.com Riga bus atkal ONYX :) Ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs pēc gandrīz pusotru gada pārtraukuma hardcore hip hopa pārstāvji „Onyx” atkal uzstāsies Rīgā. 12. martā plkst. 21:00 grupa viesosies klubā „Essential” Skolas ielā 2. Tāpat kā iepriekš, šo mūziķu uzstāšanās Rīgā notiek pateicoties viņu veiksmīgai sadarbībai ar kompāniju „Urbania Group”. Šoreiz Rīgā viesosies Sticky Fingaz un Fredro Starr. Bilesu cenas no 10 - 35Ls.
5 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
12.martā ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs pēc gandrīz pusotra gada pārtraukuma Rīgā koncertēs "hardcore hip hop" grupas "Onyx" dalībnieki, informēja kompānijas "Urbania Group" menedžere Dana Mazure. ja kādam interesē! :)
0 0 atbildēt
rasta tur jau ir tas rakstits :|
0 0 atbildēt
"Shut em down" the best albuums, veel tagad shad tad paklausos ;)
0 0 atbildēt
Aeeeeeeee....es sen to gaidīju, vaidzēs iet- ONYX and WU da bast
0 0 atbildēt
āā,sorry! rakstu nelasīju! tad tas komentārs domāts tiem kas nelasa! :D :D
0 0 atbildēt
Biju Visos Vinu Koncertoss
0 0 atbildēt
cerams ka viss saies un tiksu :) onyx onyx!!!
0 0 atbildēt
patiik
0 0 atbildēt
dusmīgās melnās pipeles
1 2 atbildēt