local-stats-pixel fb-conv-api

Noklausies! Ekskluzīvas dziesmas, kuras radījusi «X Faktora» sensācija Jūlija7

88 2

12. septembrī sākās ceturtā «X Faktora» sezona, kas sniedza mums ne tikai jaunu izklaidi drēgnajos svētdienu vakaros, bet arī jaunu pašmāju zvaigzni - Jūliju Levionu.

17 gadus vecā meitene pārsteidza ar savu «Klusa nakts, svēta nakts» dziesmas izpildījumu ne tikai žūriju, bet arī skatītājus un vēlāk arī sociālo tīklu lietotājus.

Šo dziesmu savā «Youtube» kanālā meitene ievietoja 2020. gada 4. decembrī. Līdz šim to ir noklausījušies vairāk nekā 31 tūkstotis klausītāju.

Pirmā dziesma, ko viņa ir publicējusi savā «Youtube» kanālā, saucas «На день». To Jūlija ir publicējusi 2020. gada 24. oktobrī.

Šo dziesmu līdz šim ir noklausījušies vismaz 33 tūkstoši klausītāju.

Šogad Jūlija savā «Youtube» kanālā ir publicējusi divas dziesmas, viena no tām ir «Ты Моё Вино». Interesanti, ka datums, kad viņa to izvēlējās publicēt, bija 1. aprīlis. Vai tā ir joku dziesma?

Līdz šim šo dziesmu ir noklausījušies vismaz 57 tūkstoši klausītāju.

Bet jaunākā un klausītākā dziesma Jūlijas kanālā ir «Вот чёрт». Šo dziesmu jaunā meitene ir publicējusi vien 28. jūlijā.

Interesanti, ka šī dziesma ir ieguvusi arī lielāko skatījumu skaitu - vismaz 113 tūkstoši. Ņemot vērā, ka līdz šim viņas vārds nav parādījies medijos, tad tas ir vērā ņemams sasniegums.

Kā tev patīk Jūlijas daiļrade?

88 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Standarta krievu popa caca. Burtiksi miljoniem tādu dziesmu rotē mazu meiteņu playlistēs

6 0 atbildēt

Mjā.

6 0 atbildēt

Iedodiet labāk iedzert...

5 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Parasta babene, nekas vairāk😂

2 0 atbildēt