local-stats-pixel fb-conv-api

Nikkija Hiltone atņem ..44

147 13

Tilas Tequilas mirušās sievas mantas..

Kā jau zināms,Tilas Tequilas mirusī sieva Keisija Džonsone (Jhonson & Jhonson miljardu mantiniece) bija labākās  draudzenes ar māsām Hiltonēm...

Vienu dienu,Tila mierīgi sēdējusi mājās, un dzirdējusi ka kāds mierīgi staigā pa garāžu,tad ienāk mājā.. un Tila izsauca policiju. Izrādās,ka tā ir Nikkija,kura atbraukusi savākt Keisijas mantas,nezinu kādā sakarā. Bet iedomāajaties,jums nomirst sieva/vīrs,un jums atņem pēdējās piemiņas no aizgājēja.. Nikkijai vsp tādas tiesības nebija! Tila raudādama atdeva suņus,Keisijas drēbes & mantas.. un Nikkija mierīgi aizbrauca.. tik žēl bija skatīties,kā Tila raud.. jo viņai atņēma visu,kas bija palicis no topošās sievas.

mēnesi vecs video,bet daudzi nezin..



147 13 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

atbildot uz koudman009 komentāru "  kas to lai zin .. tik pat labi vareja... " Tila izsauca policiju,jo domāja ka kāds ielaužās..

un mantas bija garāžā,tpc ka Tila visu jau bija nonesusi lejā.

lol

2 4 atbildēt

atbildot uz Shatred komentāru "neizprotma situācija, cik es sapratu tad hilton... "  kas to lai zin .. tik pat labi vareja but ka hiltone ar miesassargiem atbrauc un ko tad tila var padarit.. jaatdod jau vien ir .. kaut hiltonei sodu uzliktu par to visu .. un lai sods ir tads lai vinja izput lidz pedejam centam .. ta mauka .. besi ta hiltonu gjimenite.. izlepusas maitas..

4 6 atbildēt

atbildot uz Nephania komentāru " pff.. viņa labi dzied un vsp visur piedalās... " kas tur tagad taads apbriinojams?  jee, tagad par to, ka vinja adoptees 2 beernus no aafrikas, varam iedot vinjai 3zvaigznju ordeni un iecelt par karalieni. a tu domaa tagad, ka vinja ir vieniigaa, kas kaut ko taadu realizee? vinjai vienkaarshi nav ko citu dariit, kaa pieveerst caur masu meedijiem taadu leetticiigo cilveeku uzmaniibu, kaa taveejo, jo nekur citur nestraadaa un briivaa laika ir da pizdi! ja man buutu taada haljavnaa nauda, kuras buutu vairaak nekaa saprashanas, kaa tai kucei, es ne tik to vien izdariitu truuciigo labad...

0 3 atbildēt

atbildot uz UglyPrince komentāru " Cmon :DDD Kāda vēl sieva?viņas bija tikai sad... " tā ir TILAS MĀJA,TU MUĻĶE!

UN VIŅAS BIJA TIKUŠĀS,JA TU NEZINI,TAD NEDIRS! ES REGULĀRI LASU TILAS TWEETUS! so ..

1 5 atbildēt
« 1  2  3 »