local-stats-pixel fb-conv-api

Mischa Barton4

38 3

Mischa Barton ir mana mīļākā aktrise,tādēļ uzrakstīšu par viņu šo to!

Mischa Anne Marsden Barton ir Britu/Amerikāņu filmu,seriālu aktrise kā arī viņa ir modele. Viņa ir dzimusi 24 Janvārī,1986 gadā (Tātad pašlaik viņai ir 25.gadi). Viņa ir dzimusi Rietumu-Londonā,Hammersmitā. MIscha's mātes vārds ir Niall,un tēva vārds ir Paul Marsden Barton.Mischai ir divas māsas - Hania un Zoe.Mischas tēvs,Pauls,strādā kādā ārvalstu valūtas maiņas punktā,kurš atrodas Manchester(Mančesterā). Mischas mātes Niallas profesija/aizraušanās ir fotogrāfēšana,viņa ir fotogrāfe. Abas māsas strādā par advokātēm.Mischa izceļas ģimenē ar savu lielo slavu kā aktrise un modele.

Mischas karjera sākās jau no 8 gadu vecuma,kad viņa uzstājās uz skatuves. Tālāk,viņai tika dota iespēja izveidot viņas pirmo filmu ''Lawn Dogs''. Pēc šīs slavenās filmas,viņa strādājusi kā aktrise jau vairākās citās filmās,tā arī viņa pamazāmi kļuva slavena.

2003.gada Augustā,Mischai tika piedāvāts filmēties slavenajā seriālā ''The O.C.'' - tīņu seriāls,kurā tika parādītas tīņu dzīves Kalifornijā,vētrainas un interesantas.Šajā seriālā,Mischas vārds bija Marissa Cooper,ar šo vārdu un filmējoties šajā seriālā,Mischa guva lielus panākumus filmējoties tālāk un lielu slavu.Šis seriāls oriģināli beidzās 2007 gadā,taču tas tiek atkārtots televīzijā arī šogad.Man pašam personiski ļoti patīk seriāls ''The O.C.''!

Pēc filmēšanās seriālā ''The O.C'' ,viņa turpināja gūt aktrises slavu arī daudzās citās filmās/seriālos kā : ''Gok's fashion fix,Assasionation of a High school President,Law & Order'' kā arī daudzās citās.

Tālāk viņa turpināja modeles karjeru,paralēli filmējoties kādos mūzikas video-klipos,piemēram ''James Blunt - Goodbye my lover'' video klipā.

Viņai ir bijuši vairāki vīri viņas dzīvē kā piemēram - ''Cisco Adler,Taylor Locke,Jamie Dornan,Brett Simon un Brandon Davis. Mischa arī ir pieļāvusi kļūdas savā dzīvē,piemēram tikusi arestēta par braukšanu bez licenses 2007.gada decembrī,kā arī pieķerta lietojot marihuānu!

Viņas dzīves-stāsts ir ļoti interesants,man viņa patīk gan kā modele un aktrise. Visvairāk man patīk,kā viņa tēloja seriālā ''The O.C.'' Marissu Cooperi,un viņas notikumus.Šogad viņa filmējās filmā ''Lifetime'',kurā viņa filmējas kā 13 gadīga meitene,kuras vecāki tika nogalināti caur sērijveida slepkavu.Kad viņa izauga lielāka,viņa atklāja kurš ir slepkava,un veic dažādus pētijumus par viņu,lai uzzinātu vairāk informācijas.Šī filma,''Lifetime'',domājams ka nāks klajā tikai ap 2012 gadu.Ar nepacietību gaidu šo filmu! :)

Teksts tika izveidots manā skatījumā,meklējot informāciju internetā.Bildes ir no viņas arhīva,internetā.

Zemāk skataties bildes no viņas arhīva,kuras es ievietoju šeit!

38 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

vai tad tagad viņa nav krietni pamainījusies?

2 0 atbildēt

Info varēji rakstīt zem bildēm-tas izraisītu lielāku intresi no manis. ;)

1 0 atbildēt

Es vinu ari zinu, man vina loti patik un es ari gaidu vinas jauno filmu ar nepzcietibu...

1 0 atbildēt