local-stats-pixel fb-conv-api

Michael Hirte-skumjš stāsts ar laimīgām beigām.9

14 0
Michael Hirte(dzimis 1964.gada 10.oktobrī) ir vācu telekanāla RTL šovs "Das Supertalent'' otrās sezonas uzvarētājs.
Michael strādāja par kravas mašīnas šoferi,līdz 1991.gadā iekļuva smagā autoavārijā,pēc kuras viņš vairs nespēja turpināt darbu un to zaudēja. Klibā kāja un viena akla acs nebija savienojama ar šofera darbu. Kad Michael zaudēja darbu,viņu arī pameta sieva. Palicis viens,lai nopelnītu sev iztikai,Michael sāka spēlēt uz ielas mutes ermonikas. Kāds viņam ieteica piedalīties talantu šovā,viņš pamēģināja....un uzvarēja:)
Pirmajā uzstāšanās reizē konkursa atlasē neviens pat iedomāties nevarēja,ka viņu priekšā stāv uzvarētājs. Žūrijai viņš izsauca ne īpaši patīkamas emocijas-sak,kārtējais,kas iedomājās,ka viņam ir talants! Pēc pirmā skaņdarba žūrijas un arī skatītāju domas mainījās un Michaels pat kļuva par žūrijas locekļa Dītera Boulena ("Modern Talking") favorītu. Konkursa iznākumu tas gan neietekmēja,jo Vācijā(tā pat kā visur citur pasaulē) fināla balsojums pieder skatītājiem:)
Kopš konkursa Michael jau ir izdevis vairākus diskus, nopircis sev labāku dzīvokli(kas,manuprāt,ir diezgan loģiski:)) un viņa dzīve sāk nokārtoties:)
Protams,bez darvas karotes arīšoreiz neiztika-kad Michael kļuva populārs,parādījās viņa bijusī sieva,kas žurnālistiem sūdzējās,ka laulības laikā viņš viņu ir sitis utt. Nosodījumu gan vairāk izpelnījās viņa pati,kas grūtā brīdī'vīru pameta,bet tagad atgriezās,lai no viņa izspiestu kādu naudiņu.
Lūk tā-galvenais ir nepadoties arī tad,kad ir grūti:) Sapņi piepildās,galvenais ir censties un pašam kko darīt lietas labā:))







14 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Super emotion
6 0 atbildēt
Ganjau nebija vinjsh bez vainas arī, bet sievai viennozīmīgi - par savu rīcību
5 0 atbildēt
Kachiinii, ja nemaldos! :) jau korii vinju dziedot mazi ziloniishi skreeja, bet tgd vsp ideaali! :) flautinja- (mm) vieniigi pirmais video likaas garaam, ka nevar izbaudiit dziesmu, bet tie komenteetaaji runaa, otrais- cepuri nost! :)
5 0 atbildēt
malacis :)
5 0 atbildēt
zaiguciic pirmajaa video ir pats staasts,ja kaads saprot vaacu valodu,var paklausiities,arii uzvaras moments tur iekljauts:) taapeec otrais video arii ir ave maria,lai var vnk paklausiities:)
5 0 atbildēt
taa kaa no vaacuvalodas zinu tikai shvaine un no 1-11, tad atljaushos vnk izbaudiit muuziku! :)))
5 0 atbildēt
Prieks par cilvēku!! emotion emotion
1 0 atbildēt
man uzreiz tik labs garastāvoklis parādījās :)) super +++++
0 0 atbildēt
Talants! +
0 0 atbildēt