local-stats-pixel fb-conv-api

Makolijs Kalkins13

89 2

laikam jau esiet ievērojuši, ka pa TV3 atkal vērojama jaukā ģimenes filma "1 pats mājās", kurā mazais Kevins katrus Ziemassvētkus cenšās atbrīvoties no nevēlamajamiem ciemiņiem mājās. :)

tā nu wakar sagribējās mammā googlē apskatīties, kā tad kevins izskatās tagad, tad izdomāju, ka warētu uztaisīt nelielu rakstiņu par viņu. :)

 

nu tad tā :

Makolijs Kalkins, viens no slavenākajām amerikāņu bērnu zvaigznēm, dzimis 1980. gada 26. augustā Ņujorkā-ASV. Jau 8 gadu vecumā Makolijs paspējis nofilmēties 2 filmās- "Rocket Gibraltar", un "See you in the morning".

Tad, 1990. gadā, režisors Kriss Kolumbs meklēja savai jaunajai filmai "Home alone" galveno aktieri. Lai gan Makolijs bija pirmais mazulis, ko Kriss redzēja no vairāk nekā citiem 200 iespējamajiem daībniekiem, viņš atzina, ka neviens no viņiem nav ne tuvu tik labi, kā Kalkins. Ar atzvanu interviju Makolijs bija iegaumējis 2 ainas, un Kolumbs bija pārliecināts, ka viņš atradis savu Kevinu Makkalisteru. Filma ienesusi vairāk nekā 285 miljonus ASV dolāru, kļūstot par vienu no dārgākajām filmām, un padarot Makoliju Kalkinu par vienu no lielākajām filmu zvaigznēm pasaulē.

89 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

atbildot uz ES komentāru " maziņš viņš bija piemīlīgs skaistulīts ! piea... " pēdējā bilde, ir pavisam svaiga. iespējams viņš izskatītos daudz labāk, ja nebūtu sācis lietot narkotikas, un pats sabojājis savu dzīvi ://

6 1 atbildēt

pieaaugot mainijās uz slikto pusi :((

2 0 atbildēt

Nu ko lai saka, cilvēki parasti mainās uz slikto pusi ja vinjiem ir daudz nauda, ja vispār mainās tas ir :/

2 0 atbildēt

žēl, ka nonarkojās

2 0 atbildēt

jaa mazins smuks,bet kad liels (nope)

1 0 atbildēt

Puķītes brūtei pērk. ^^

1 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz iCare komentāru " Puķītes brūtei pērk. ^^ " mammai! :D

1 0 atbildēt

atbildot uz Urbans komentāru " siikains narkomaans tik un tā paliek un ir re... " nu tu jau arī neizskaties kā rožu pušķis :))

1 0 atbildēt

2. bildē bāāāgi piemīlīgs.

1 0 atbildēt

Bet patiesībā tā notiek ar visām tajām agrajām zvaigzēm...

Lindiseja lohana piemēram. Viņ jau sešos gados sāka filmēties. Bija tāda maza, piemīlīga meitenīte.. Bet ar laiku// (!) Vienīgās ievērojamākās agrās zvaigznes, kas turā ir māsas Olsenas... Nu vienīgās kuras tā atceros..

1 0 atbildēt

siikains narkomaans tik un tā paliek un ir redzams sejaa

2 3 atbildēt

zupainis emotion

0 1 atbildēt

narkomaans

1 2 atbildēt