local-stats-pixel fb-conv-api

Maikls J.7

5 0
10 lietas, kuras tu iespējams nezināji par viņu.
es pati nekad neesmu bijusi par Maiklu sajūsmā un klausījusies viņa dziesmas, bet ieliku šo rakstu priekš jums.
Reklāma
Reklāma
Reklāma
5 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
3 un 6 ir vienoti. Tā ģēnētiskā slimība bija ādas straujā bālēšana - ada zaudēja pigmentāciju. Parasti tas notiek ar cilvēkiem pec 50 un reti ar nēģeriem. pārsvarā baltajiem cilvēkiem un tikai uz rokām vēnu apvidū. Pasaulē ir reģistrēti tikai daži gadījumi kad cilvēki izbalē. M.J - tā ģenētiskā slimība progresēja rekord ātri un tāpēc viņš bija spiests gulēt skābekļa kamerā. Ja atceraties - viņš staigāja melnās drēbēs, melniem cimdiem, ar aizsietu muti, ar lietussargu un melnām lielām saules brillēm pat caur L.A kur parasti spīd saule - tas tāpēc ka tiklīdz saules stari apgaismoja viņa ādu viņam izveidojās apdegumi un draudēja ādas rasties ādas vēzis. kaut kad ļoti ļoti sen atradu Youtube tādu klipiņu kurā bija redzams vēl vien nēģeris kuram 20-30 gadu vecumā āda sāka bālēt. atšķirībā no M.J viņam nepaveicās - izveidojās lieli balti plankumi un slimība apstājās. Tilzi vienīgais ir tas ka divi no baltajiem plankumiem ir uz sejas - skats ir šausmīgs.
2 0 atbildēt
Super raksts daudz instresantu faktu!
2 0 atbildēt
ou.. Paldies  sudubeka par informāciju :)
2 0 atbildēt
6.fakts nav patiesība!!! īstenībā MJ nofotogrāfējās šajā barokamerā lai popularizētu savu filmu!!lasiju grāmatā
2 0 atbildēt
emotion moonwalk
1 0 atbildēt
to bubliic To stāstija vienā no neskaitāmajām dokomentālajām filmām kuras d*nstrēja uzreiz pēc M.J. nāves. Bet tas nenozīmē ka es cenšos uzbāzties tev cenzdamies iegalvot, ka tev nav taisnība. Ej nu sazin kā tur īsti ir. Varbūt patiesa ir vēl kāda trešā versija.
0 0 atbildēt
Viens raksta vienu, otrs stāsta otru, trešais izgudro vēl kaut ko. Vispār jau es es domāju, ka mierīgi viņš varēja gulēt tajā gultā un, ka tas nav vnk popularizēšanai. Jo cilvēki uz pasaules dara daudz dīvainas lietas un uzskata, ka tas palīdz viņiem. Uzskati ir dažādi.
0 0 atbildēt