local-stats-pixel fb-conv-api

Madonna šovasar uzstāsies Tallinā8

2 0
Šāgada vasarā Madonna turpinās pērn sākto turneju Sticky & Sweet — 4.augustā pasaules galvenā popdīva dziedās Tallinas Dziesmu svētku estrādē. Viņas vienīgo šovu Baltijā rīko koncertaģentūra FBI. Sensācija? Nesasniedzama virsotne? Madonnas uzstāšanās mūsu reģionā beidzot ir realitāte. Igaunijas galvaspilsēta izvēlēta tāpēc, ka tur ir lielākā koncertam piemērotā vieta.

Tāds ir biznesa aprēķins: jo vairāk cilvēku var apmeklēt koncertu, jo zemāka ir vidējā biļetes cena. Maikls Džeksons Tallinas Dziesmu svētku estrādē 1997.gadā pulcēja gandrīz 80000 skatītāju, The Rolling Stones gadu vēlāk — vairs tikai 35000. Uz Tinas Tērneres koncertu Tallinā 2000.gadā ieradās 55000 fanu, bet uz rokgrupu Metallica 2006.gadā — 78000. Uz Madonnas šovu pārdošanā nonāks 70000 biļešu (salīdzinājumam — Mežaparka estrāde var uzņemt 45000 cilvēku). Stāvvietas cena — no Ls 40. Biļešu tirdzniecību plānots sākt 5.martā, trijās Baltijas valstīs vienlaikus.
Madonna Luīze 'Veronika' Čikone Ričija (angļu: Madonna Louise Ciccone Ritchie; dzimusi 1958. gada 16. augustā), plašākai publikai zināma kā Madonna, ir amerikāņu dziedātāja, dziesmu tekstu autore, dziesmu un mākslas filmu producente, dejotāja, aktrise, modes pasaules ikona. Pazīstama ar saviem ambiciozajiem un pārdrošajiem mūzikas videoklipiem, kuros bieži tiek aizskartas seksuālas un reliģiozas tēmas, kā arī protests pret politisko situāciju pasaulē. Madonna aktīvi iestājas pret nabadzību, globālo sasilšanu un atbalsta cilvēku reliģiozo, humanitāro un etnisko vienlīdzību. Balstoties uz Ginesa rekordu grāmatu, Madonna ir visu laiku visveiksmīgākā solo dziedātāja. Ar aptuveni 175 miljoniem pārdotu albumu un 75 miljoniem pārdotu singlu, balstoties uz 2007. gada Gīnesa rekordu grāmatu un Billboard Magazine publicēto informāciju Madonna ir visu laiku visienesīgākā sieviešu kārtas mūziķe. Žurnāls "Forbes Magazine" ir aprēķinājis ka Madonnai piederošais kapitāls ir aptuveni 490 miljoni ASV dolāru.Turklāt Madonnai pieder visienesīgākās koncerttūres rekords Sticky & Sweet Tour.Mūzikas pasaulē Madonna tiek dēvētā par "Popmūzikas karalieni".
2 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
pff. vot figu tev. Lietuvieshi var iet raudaat. :D Labākā vieta? hm.. daudziem izdeviigaak buutu latvija šā vai tā :P :D
2 0 atbildēt
ni un labak butu Latvijaa, kaut vai plavaa ar skatuvi
2 0 atbildēt
tpt mums vajag jaunu un lielāku estrādi dziesminiekiem - lai ķeras pie darba ;) iztixim bez tās melnās koncertzāles kādu laiku emotion
1 0 atbildēt
Manis peec taa baaba vareetu NOMIRT shovasar tallinaa... Lai iet pie igaunjiem un nenaak atpakalj.
1 1 atbildēt
Supaa meicha Madonna, dievinu vinju! Noteikti konci apmekleeshu!
0 0 atbildēt
man ir biļetes jēj jēj jēj :D
0 0 atbildēt
P.S. man ir labi sakari :D
0 0 atbildēt
juuuhuuu! es maaku taa, ka madonna- taisiit tiltinju! emotion
0 0 atbildēt