local-stats-pixel fb-conv-api

Luiss Hamiltons tiek aplaupīts16

17 6
Pagājušajās brīvdienās Pasaules F-1 čempionāta kopvērtējuma līderis Luiss Hamiltons no ''McLaren'' komandas pēc izrakstīšanās no viesnīcas tika aplaupīts.
Hamiltons uz Spāniju bija devies kopā ar savu jauno draudzeni Nikolu Šerzingeri, kura piedalījās savas grupas "The Pussycat Dolls" koncertā Malagā. Brīdī, kad abi pameta pieczvaigžņu viesnīcu "Malaga Palacio", nezināmi ļaundari paķēra mugursomu un vienu ādas somu no Hamiltona automašīnas "Mercedes" bagāžnieka. Miesassargi nekavējoties skrēja pakaļ ļaundariem, kuri, lai ātrāk aizbēgtu, atbrīvojušies no mugursomas. Jācer, ka šis atgadījums neatstās nekādas sekas uz Hamiltonu un sportists varēs mierīgi gatavoties šīs nedēļas nogalē paredzētajam Eiropas ''Grand Prix'', kurš norisināsies Valensijas ielās.
17 6 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.esports.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Vai, vai anonīmie...šeit nav ziņu portāls tāpēc autori informāciju var likt no kurienes vien vēlas...bildes taču arī nepieder autoriem, kuri tās izmanto!
4 0 atbildēt
nu tadi idioti apaksa ir atsauce :D stulbais anonomais
3 0 atbildēt
stulbie - ne - anoniimie - kad komentars tika likts - tad nevienas atsauces nebija...
3 0 atbildēt
un starp citu tur apaksa ir atsauce..
2 0 atbildēt
man miilaakais brauceejs F-1 emotion emotion emotion
2 0 atbildēt
pastieties iepriekšējos rakstus tur vispār neviena atsauce nav
2 0 atbildēt
psc kura tadu mesligu apraxtu vareja ielikt.. vai nav poh, kas ar vinu notiek, tapat sen zinams, kad lielako lomu F1 nosaka formula, ta ir kad peksni brauc pa pedejam vietam un tad nomaina komandu, kur labaka formula...uzlec uz pirmajam vietam. Kas tas par sacensibam, kur visu nosaka nauda.pffuuuu..tad jau labak paskatities istu sportu nevis komercialu meslu.
2 0 atbildēt
j tev poh nekomentee. ej skaties savu iisto sportu šahu un dambreti. visur domine nauda. ja nesaproti par f1 neko tad savus debilos komentus paturi pie sevis.
2 0 atbildēt
njaa ja tev sports ir dambrete, tad tev ekstrems ir sedet uz poda.... tu esi vnk zalknabis, kursh droshi vien ieraugot bembi siekalojas. psc
2 0 atbildēt
,m
2 0 atbildēt
mjaaaa kaareteejasi romaans daarga ielene un F1 draiveriitis kaarteejasi ''saldais paariitis''
2 0 atbildēt
aarpraats baiga tragedija, Hamiltonam gribeja nozagt somu, visi debili sakam just vinam lidzi
2 0 atbildēt
neapzaga jau meeginaaja apzagt bet nesanaaca (finger)
2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt