local-stats-pixel fb-conv-api

Lil Wayne sēdēs ķurmī!41

135 4

Vienam no pazīstamākajiem amerikāņu reperiem Lil Wayne  pirmdien, 8. martā, oficiāli piespriests gadu ilgs cietumsods, lai gan par labu uzvedību mūziķis varētu tikt atbrīvots arī pēc astoņiem mēnešiem, ziņo mēdiji.

27 gadus vecais mūziķis, īstajā vārdā Dveins Maikls Kārters juniors, notiesāts par nelikumīgu ieroču glabāšanu, un turpmāko gadu viņš pavadīs Ņujorkas piepilsētas cietumā. Turklāt Lil Wayne  cietumā būs izolēts no pārējiem ieslodzītajiem, neraugoties uz viņa paša izteikto vēlmi cietumsodu izciest kopā ar citiem ieslodzītajiem.

Pēc notiesātā advokāta Steisija Ričmena vārdiem, reperis "zināja, kas viņam bija jāizdara, un to arī izdarīja". Lil Wayne savu vainu jau iepriekš bija atzinis un pat sadarbojies ar policiju, lai viņam tiktu piespriests mazāks cietumsods.

Apsūdzības pret mūziķi tika izvirzītas 2009. gada rudenī, kad viņa koncertturnejas autobusā tika atrasta pielādēta pusautomātiskā pistole. Tiesas prāva dažādu incidentu dēļ vairakkārt bija pārcelta - 10. februārī tā nenotika, jo Lmūziķim bija steidzami jāapmeklē zobārsts, bet 3. martā Manhetenes krimināltiesas ēkā izcēlās ugunsgrēks, kurā cieta astoņi cilvēki, tostarp tiesnesis, pats apsūdzētais un daži ugunsdzēsēji.

Arī agrāk Lil Wayne vairakkārt bija nonācis tiesībsargu uzmanības lokā - lielākoties par nelikumīgu ieroču glabāšanu, sabiedriskās kārtības traucēšanu, kautiņiem, kā arī narkotiku lietošanu un tirdzniecību u.c

Reklāma
Reklāma
135 4 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 41

0/2000

Ai, tak ejat dirst :D

1 8 atbildēt
« 1  2  3 »