local-stats-pixel fb-conv-api

Liene Greifāne skarbi izsakās par «X Faktora» uzvarētāju Kattie12

51 6

Pašmāju dziedātāja Liene Greifāne sociālajā tīklā «Facebook» publicējusi visai neglaimojošus vārdus šova «X Faktors» uzvarētājai Kattie.

16. decembrī noslēdzās grandiozā šova «X Faktors» otrā sezona - tajā uzvaras laurus plūca dziedātāja no Baltkrievijas Kattie. Talantīgās meitenes uzvara daudzus sajūsmināja, bet bija arī tikpat daudzi, kuros tas radīja sašutumu.

Dziedātāja Liene Greifāne nostājusies sašutušo pusē un pauž savi viedokli vietnē «Facebook»:

51 6 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Tas , ka Lieņuku neviens Latvijā neklausās un neciena nenozīmē, ka tā ir ar visiem lv mūziķiem. Es jau sen zināju, ka tā Greifāne ir iedomīga un indīga čūska.
17 1 atbildēt

Nekad neesmu skatījies "X Faktoru", tādēļ tikai jautājums no malas pēc tādiem komentāriem. Nezinītis jautā : " Ja visu grib sadalīt savējiem, tad kāda jēga uzaicināt kādu no malas? Ja kāds no malas zinās, ka viss gadu gadiem tiek sadalīts savējiem, tad kāda jēga viņam no malas  vispār piedalīties".  emotion  

Es tiešām nezinu, kas ko bija pelnījis, bet kaut kas man šajos vārdos liekas nepareizs. Vienkārši no malas dzirdot... ja savējais, tad balva pienākās tam.

10 0 atbildēt
"X Faktoru" neskatos, jo tur žūrijā sēž latviešu tautas nodevējs Busulis!emotionBet par to Kattie man ir prieks, jo baltkrievi ir latviešiem diezgan garīgi tuva tauta, kas no krieviem ir cietusi vēl vairāk nekā mēs.
8 1 atbildēt

Dziediet beidzot komponistu darbus, nevis savus pašrakstītos sūdus, tad arī par Jums kāds arī balsos. Dziesma tas ir dzeja+mūzika. Jums nav ne viens, ne otrs, bet ir kaut kāds šovs. Ļoti skumji pa tādu situāciju.

2 0 atbildēt
Un tomēr padomājiet Kattie atbrauca uz Latviju iemācijās runāt latviski,nodziedaja dziesmas latviski ko vell jūs gribat?Meitene malacis!
1 0 atbildēt
Kāpēc tad pati nepiedalas xfaktorā gan jau tāpēc ka neviens par viņu nebalsos. Un ne visu latviešu mākslinieku dziesmas var klausīties.
2 3 atbildēt