Šovakar 22.30 pēc Latvijas laika laukumā satiksies šābrīža NBA divas lielākās zvaigznes LeBrons un Kobe. Lai šo notikumu padarītu vēl ievērības cienīgāku atliek vien atcerēties šīs nedēļas notikumus.
Abi spēlētāji šonedēļ paviesojās Ņujorkas Madison Square Garden arēnā. Vispirms Kobe Braiants spēles laikā guva 61 punktu, kas ir lielākais gūto punktu skaits NBA šosezon, un ir arī jauns Madiso Square Garden arēnas rekords, bet divas dienas vēlāk Lebrons Džeims ieradās Ņujorkā un guva 52 punktus, kā arī izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un izdalīja komandas biedriem 11 rezultatīvas piespēles. Tiesa gan jāsaka, ka pēc spēles noskatīšanās līga noņēma vienu atlēkušo bumbu no Džeimsa izcīnītajām. Līdz ar to viņam vairs nesanāca arī Triple-Double.
Jāpiemin arī fakts ka abu spēlētāju komandas ir savu konforenču līderes un abām komandām ir gandrīz vienāda uzvarēto un zaudēto spēļu bilance. Cavaliers (39-9), bet Lakers (40-9).
Šosezon abas komadas jau reizi tikās. Tajā 19. janvāra vakarā uzvaru izcīnīja Lakers vienība ar rezultātu 105-88. Abas zvaigznes gan neaizvadīja tās labākās spēles. Džeims iemeta 23 punktus realizējot vien 9 no 25 metieniem no spēles, bet Braiants iemata 20 punktus realizējot 9 no 22 metieniem no spēles.

Uzvarēt Klīvlendā Lakers komandai nebūs no vieglākajiem uzdevumiem, jo Cavaliers ir uzvarējuši visas 23 mājas spēles šosezon. Un vēl... Lakers komanda pēdējo reizi Klīvlendā ir uzvarējusi 2004. gadā.

LeBron vs Kobe. Kurš būs labāks šoreiz?