local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā populāri vīrieši, kuri ir «iznākuši no skapja»8

61 7

To, cik grūti ir «iznākt no skapja», zina tikai tie, kuriem to ir nācies darīt, vai arī tie, kuri vēlētos to izdarīt, bet vēl nevar (dažādu iemeslu dēļ) spert šo nozīmīgo soli.

Lūk, šie Latvijā pazīstamie vīrieši neslēpj savu netradicionālo seksuālo orientāciju.

 

Novembrī Kašers jeb īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis atklāja, ka ir attiecībās ar savu jauno draugu - Jāni.

 

2014. gada 6. novembrīs Edgaram Rinkēvičam paliks atmiņā visu mūžu, jo tieši tajā dienā viņš satricināja visu Latviju, publicējot savā «Twitter» profilā tvītu, kurā paziņoja, ka ir homoseksuāls.

 

Modes eksperts Jaroslavs Barišņikovs par savām attiecībām ar Kārli nekautrējas runāt gan savos sociālajos tīklos, gan intervijās, gan arī televīzijas raidījumos, piemēram, «Slavenības. Bez filtra».

 

Žurnālists un pasniedzējs Kārlis Streips savu seksuālo orientāciju tā īsti nekad nav slēpis. Varbūt kādam tas vēl būs kā «jaunums».

 

Influenceris, «draq queen», jūtūberis un vienkārši labs cilvēks Rojs Rodžers Linkevičs ir, iespējams, viens no spožākajiem tēliem visā Latvijā. 

 

Kamēr ir tādi, kuri publiski vēlas runāt par savu seksuālo orientāciju, tikmēr ir arī tādi, kuri to nedara. Piemēram, modes eksperts un pasākumu organizētājs Deniss Ševeļovs savu orientāciju publiski neapspriež. Un nav jau tā, ka viņam būtu pienākums to darīt. 

 

Vai tu zini, kas ir Dāvis Ķimenis? Ja tu nezini, kas ir Dāvis Ķimenis, tad Amuna Davis vārdu salikums gan būs kaut kur dzirdēts. Dāvis ir slavens pašmāju frizieris, meikapa meistars un «drag queen». 

 

2020. gads iesākās ar interesantiem jaunumiem. Jaunā Rīgas teātra aktieris Ģirts Krūmiņš intervijā žurnālam «Ieva» atklāja par sevi līdz šim publiski neizskanējušu faktu - viņš ir attiecībās ar vīrieti.

 

Mīlestība ir skaista!

61 7 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Pretīgi, lai sēž un pisas savā ščūnī, normāliem cilvēkiem to nafig nevajag bāzt sejā. Pretīgie amorālie cūkas, pēc drag queen vispār durka raud.

22 12 atbildēt

Vēl jau dons un Ints teterovskis..

8 0 atbildēt

aktuālā pederastijas informācija.....

 emotion 

5 0 atbildēt

Vīrieši?

3 0 atbildēt

Lauris Reiniks?

2 0 atbildēt

Un?? pi*ari vini ir?? KAPEC TAS AR SMAIDU SEJA JABAZ ACIS?? es tak smaidu acis ,nebazu acis nevienam ,ka pargulu ar vina sievu vai draudzeni. Sasodits kas notiek gultas tas paliek gulta.

1 0 atbildēt

ok

0 0 atbildēt