local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā dzīvojošais Felipe uzskata, ka latviešu vīrieši ir zem tupeles9

58 1

Dzīvojot Latvijā, karstasinīgais brazīlietis ir novērojis, ka dāmas latviešu vīriešus mēdzot visādi ierobežot un, esot attiecībās, vīrietim nākas atteikties, piemēram, no izklaidēm ar draugiem. Tāpat viņš absolūti nepiekrīt Intara Busuļa savulaik publiski paustajam viedoklim, ka mūziķis esot “zem tupeles” un ar to lepojoties.

58 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Nepārspīlēsim. Izturēties pret savu sievieti ar cieņu, ieklausīties viņas viedoklī un ņemt to vērā,respektēt. Nestādīt savas vēlmes augstāk par savas sievietes vēlmēm bet censties būt līdzvērtīgiem partneriem. Man tā nav būšana zem tupeles. Bet ja nu no Filipes viedokļa tā ir, nu tad neko. Tad es ar esmu zem tupeles.

18 0 atbildēt

Viena daļa tiešām ir, zinu daudzus tādus. Manā skatījumā - lupatas ne veči. Un tā būšana zem tupeles ne ar ko labu nebeidzas - tāpat sāk kādā brīdi apkārt vazāties, kost, un ne ar ko labu tas nebeidzas ne vienam, ne otram. Zinu vairākus, kas babenēm visu atdod, uz rokām nesā un tāpat jamās tos pamet vai smagi piečakarē. Un loģiski - lupata esi, kā pret lupatu izturēsies!

11 0 atbildēt

Ne vienam, ne otram vajadzētu būt zem tupeles. Abie vajadzētu būt vienlīdzīgiem, cienīt, saprast un atbalstīt vienam otru. Viens būs labāks vienā jomā, otrs - citā. Kopā abi var visu ko paveikt. Ja kāds ir zem tupeles, tad jau nav tur vienlīdzības, un nav radīti viens otram. Labāk turpināt meklēt ko piemērotāku un saskanīgāku.

5 0 atbildēt

Kas tas par brazīļu zilo????

2 0 atbildēt