local-stats-pixel fb-conv-api

Lai fotografētos ar bitēm, Andželīna Džolija nemazgājās trīs dienas4

42 0

Iespējams, ka tu redzēji nu jau lielu popularitāti guvušās bildes, kurās redzama Andželīna Džolija un bites. Šī fotosesija tapa par godu Vispasaules bišu dienai, kas tiek katru gadu atzīmēta 20.maijā.

Andželīnas Džolijas un «National Geographic» mērķis šai fotosesijai bija viens - likt cilvēkiem saprast to, ka bites ir jāaizsargā.

Lai fotosesija noritētu veiksmīgi, studijā nevarēja būt pārāk daudz gaismas, lai nesatrauktu bites. Kā arī Džolijai bija aptuveni 18 minūtes jāstāv rāmai. Lai sevi pasargātu no ziņkārīgajām bitēm, Andželīna Džolija savās ausīs un degunā ievietoja aizbāžņus. Taču viena ziņkārīga bite tāpat iemanījās palīst zem slavenās aktrises svārkiem un pavadīja tur visu fotosesijas laiku.

Noskaties video!

42 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Par šo es ielieku plusu

1 0 atbildēt

Ārprāts... Nabaga ANDŽELĪNA- TRĪS DIENAS nemazgājās?!? ŠAUSMAS!!!

Kāpēc virsraksti jāsāk ar tik "SENSACIONĀLĀM" atklāsmēm?

Kas visim ir ar to higēnas apsēstību? NAV veselīgi un pareizi katru dienu mazgāties dušās un vannās rītā un vakarā... Un pēctam lietot TONNĀM visādu krēmu un citas kosmētikas, lai atgūtu ādad PH līmeni, novērsu ādas sausumu un tml. "patērētāj-reklām-sūdu"...

Normālam cilvēkam, kam ar vielmaiņu viss kārtībā (bez lieka svara, kas "nedzer", nepīpē un citu iemeslu dēļ neizsvīst pārmērīgus daudzumus organisku atkritumu), NEVAJAG mazgāties katru dienu. Varbūt kā reiz 1x pa 3 dienām... Var iztikt arī kā mūsu senči- vienreiz nedēļā ieiet pirtī...

Varbūt mums vairāk veselīgu cilvēku nav palicis?!?

https://media.tenor.com/images/053bb85b52504e9f4c3ecf83ef71991c/tenor.gif

1 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt