local-stats-pixel fb-conv-api

Kivičs ir vīrietis ar lielo burtu! Kas tā glaimojis mūziķim?15

68 9

Mūziķis Andris Kivicš, kurš pēdējo nedēļu laikā varējis baudīt teju nedalītu sabiedrības uzmanību, sociālajā tīklā Facebook publicējis kādas dāmas komentāru, kurā viņš nodēvēts par «vīrieti ar lielo burtu».

«Šonedēļ Latviju aplidoja ziņa par notikumiem topošajā Andra un Lienes ģimenes ligzdiņā. Esmu šokā par mūsu cilvēku skaudību un naidu pret cilvēkiem, kuriem dzīvē veicas, viss izdodas. Izskaidrojums ir tikai viens - milzīga skaudība.
Meitenes apskauž Lieni, kura tikusi pie fantastiska vīrieša - bijušā sportista, tagad slavena mūziķa, TV personības un politiķa, nu jau ilggadēja Latvijas seksa un romantikas simbola. Andris ir vīrietis ar lielo burtu, kurš savas mīļotās dēļ izdarīs visu. Viņam piemīt bruņinieka īpašības.
Vīrieši, savukārt, apskauž Andri. Skaidrs, ka ikviens vīrietis sapņo par blondu, inteliģentu sievieti, MisGlobe dalībnieci. Pat Andris Bulis bija gatavs viņas dēļ pamest ģimeni, bet beigās dabūja kurvīti.
Skaudība, skaudība, bet vai tiešām vajag tik traki riet, apsmiet un pazemot līdzcilvēkus?
Liela daļa mēs pašas balsojām par Andri vēlēšanās, lai viņš ar Kaimiņa kungu un Gobzema kungu beidzot patriec ratā to valodošo kliķi, kas gadiem nekaunīgi piesūkusies pie siles apzog parasto tautu! Un kas tagad?»
Savās pārdomās dalījusies Maija1988.

Pats mūziķis norādījis, ka komentāra autore vienmēr būs viņa draugs un vēlas ar viņu sazināties. Jau vēstīts, ka pirms vairākām nedēļām mūziķis Andris Kivičs paziņoja par attiecību izbeigšanu ar sievu Madaru un to, ka šobrīd ir kopā ar mākslinieci Lieni Skulmi. Neilgi pēc tam vētru sociālajos tīklos sacēla Valmieras drāmas teātra aktiera Paula Iklāva publicēta karikatūra, pēc kuras apskates Andris izmisīgi meklēja tās autoru. Vēlāk izskanēja komentārs, ka viņš izrēķināsies ar ikvienu, kurš darīs pāri viņa mīļotajai.

Pēc skaļajiem notikumiem pāris vēstīja, ka pametīs Latviju, tomēr kā beigās izrādījās, tad pagaidām vien devās atpūsties uz Berlīni un šobrīd ir atpakaļ Latvijā, lai gatavotos savai atvadu tūrei martā.

68 9 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Nav labi Kiviču apsmiet, jo skaidri redzams, ka cilvēkam ir problēmas. Bet mainot sievas tā, ka nevar saskaitīt uz abu roku pirkstiem un katrai teikt pekstiņus, ka viņa ir īstā un vienīgā... tā galīgi nav vīrieša cienīga rīcība, kur nu vēl ar lielo burtu. Īsta vīrieša cienīga rīcība ir nodzīvot ar vienu partneri visu mūžu, ja kaut kas nesanāk, tad cīnīties par šo mīlestību un nevis afišēt katru soli publiski un vēl nolikt bijušās sievas

27 0 atbildēt

WOW. Nu ja šis ir «vīrietis ar lielo burtu» un bruņinieks, tad tai Maijai laikam nav kaut kas kārtībā ar galvu. Novēlu viņai pašai apprecēties ar šādu bruņinieku emotion

25 0 atbildēt
Andžuss skikti uztver sarkasmu. emotion
5 0 atbildēt

Pričom tur skaudība? Drīzāk visi ierēc par to cik viņš ir stulbs. 😃

4 0 atbildēt

Maija izklausās pēc 13gadīgas apsēstas fanītes,kura runās un darīs visu, lai viņas elks Andris K. reaģētu atbildot kaut ar vienu teikumu. Meituks būs tuvāk savam sapnim - Kiviča kundzes titulam!

Vai arī tā ir Skulme no fake profila...

1 0 atbildēt

Nebūšu pārsteigts ja Maija1988 ir viens ko Andra feikajiem profiliem jo kā gan citādi izskaidrot  tieksmi sēņot lilit forumā  emotion 

1 0 atbildēt

nekādi nevaru saprast kur šī raksta sāls.

1 0 atbildēt

Kivičs īsts tēviņš emotion

0 0 atbildēt

Kiviču apskauž, tas tiesa, bet nevis tāpēc, ka viņš ir baisais bruņinieks un varonis, bet tāpēc, ka rīkojas tā, kā uzskata par pareizu un nošķaudās uz sabiedrības viedokli. Ne visi tā uzdrošinās!

0 0 atbildēt

Nesaprotu. Kā var tādas cilvēku masas palīdzēt piespēlēt cilvēkam, kurš, kā jau pa gabalu ir redzams ,visiem veidiem cenšas noturēt kaut kādu sabiedrības uzmanību , nemaz necenšoties publiski neizrādīt sava "lielā burta" varoņdarbus. Katru no viņiem pozicionējot kā vienīgo un īsto.  emotion.  Kamēr priecāsimies vai dusmosimies par to ka kaimiņiene karina savas apakšbikses uz balkona, tikmēr viņa to arī darīs. Kad sāksim ignorēt, tad viņas visu aizmirstas nogulsies atvilknē....

0 0 atbildēt
Feiks profils savai aizstavibai emotion
0 0 atbildēt