local-stats-pixel fb-conv-api

Kempbela apsūdz «British Airways» rasismā un nosauc par 26

15 12
Supermodele Naomi Kempbela, kura atzinusi savu vainu aprīlī notikušajā uzbrukumā diviem policistiem Londonas Hītrovas lidostas jaunajā 5.terminālī, kur viņa saniknojās par pazaudēto bagāžu, apsūdzējusi aviokompāniju rasismā,
kā arī nosaukusi gaisa pārvadātājus par «pretekļiem», ziņo televīzijas kanāls «Sky News». Pēc 38 gadus vecās supermodeles sacītā, incidents Hītrovas lidostas piektajā terminālī sācies pēc tam, kad viens no aviokompānijas darbiniekiem esot paņirgājies par viņas ādas krāsu. Viens no darbiniekiem esot nosaucis viņu par nēģeru lellīti jeb moru modeli. Atgādināsim, ka Kempbela aprīļa sākumā sarīkoja skandālu lidmašīnā «British Airways», kurai vajadzēja izlidot uz ASV, kad kapteinis paziņoja, ka reiss aizkavēsies bagāžas šķirošanas problēmas dēļ. Modele satrakojās, kad viņai pavēstīja, ka lidmašīnā nav iekrauta viena no viņas somām, kurā atradās Īva Senlorēna tērps, kuru viņai saskaņā ar noslēgtu līgumu bija jāvelk mugurā intervijā sarunu šovā ASV televīzijā. Lidmašīnas pasažieri stāstīja, ka strīdā par bagāžu modele agresīvi un aizskaroši izturējusies pret lidostas personālu un policistēm, kuras viņa spārdījusi, apspļaudījusi un rupji lamājusi. Kempbela no lidmašīnas izvesta, saslēgta rokudzelžos. Pēc incidenta aviokompānija «British Airways» aizliedza 37 gadus vecajai modelei lidot tās lidmašīnās.
15 12 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000
bļeģ nu nereāli, kas tādu urodus, dauņus un maukasdēlus kā Bangout dzmedē? bļin, visur redzama tikai tava un jacky aprobežotība un rasisms. Neglīta? paskaties uz sevi, bļeģ, sēž visu dienu pie PC, ziepē visām izskatīgajām meitenēm spokos un onanē visu dienu. Pilnīgs cirvis, neticami, ka tādu par adminiem vēl var kāds iecelt.
5 1 atbildēt
Man arii Kempbela nesimpatizee un vinjas uzvediiba ir vnk atbaidosha, nekaadu "pautu" tur nav, prosta izlaidiiba liidz peedeejam taapeec, ka redz supermodele! Kkas Bangout muuzhamezhos ir no taisniibas, shoreiz!
1 0 atbildēt
Bangout komentārs 2008-09-27 14:43:02 vot atsaldets esi tu, kam galvaa iepista doma ka negeri muzigi apbizhotie un ja nu kas ar shiem, tad baltie visi rasisti^^ vot taa sanak ka mamma tev ljauj skatities krusteva toma buudu tavos gados, tu tak pipele nespej vel domaat 1. Nē, es nedomāju, ka nēģeri ir mūžīgi apbižotie, bet bieži tādi cirvji kā tu nodirš nēģērus, āziešu u.c. ķipa ''Eu, metam viņiem ar sūdiem, jo viņi piedzima savādāki!'' 2. Neesmu tādu filmu redzējis, tā ka vari nomierināties. Reku spokos jaunas galerijas saliktas, ej padročī :)
2 1 atbildēt
even I wouldnt hit it
1 1 atbildēt
Uz zemes nolaisties šai dāmītei vajadzētu!
0 0 atbildēt
bet kaads jauks fleims panesies!! emotion
0 0 atbildēt
Es jau sabijos ka Tev Bangout aizcietējums, jo kādu brīdi nebija ne ziņas ne miņas no tavas di****as! emotion Bet vispār būs šie divi tavi pēdējie koemtnie jaierāmē, jo tajos nav ne miņas no rupjībām! emotion Ak jā un vēl pa žetonam! emotion
1 1 atbildēt
tgd gaidu tavu atbildi, protams bezsakarigu un visai nozelojamu, kaa jau ierasts ;)
1 1 atbildēt
pareiz buncix, tu taa pacenties veltit veselu komentu tikai pa mani^^ tad jau visai logiski sanak, ka, lai butu vienadak, veltisu ko pretii! tu tik esi spejigs tik piikstet un njerksteet pa visu ko. varu arii deret ka katru reizi lasot manus komentus tev sarosas actinjas asarinjas un tu skrien pie mamulinjas sudzeties, cik ljauns cilveks ir internetaa :D par priesanas spejam es tev neieteiktu pat sakt runat, vsp brinos ka tadu vardu kaa "intelektuāls" pareizi uzrakstiji, jo pat dumja vaavere tev ieliktu sapraataabr> opaa, pat bez neviena rupja vaarda.. ko tgd tu iesakis? ko jaunu izdomasi?
1 1 atbildēt
nju shii ir viena vecene ar "pautiem" :D es pie vinjas negribeetu straadaat.. gribu veel dziivot.. :)):D
0 0 atbildēt
Jā...trešajā bildē īsta skaistule :DDDDD
0 0 atbildēt
smuka
0 0 atbildēt
Kas Jums kaiss!! tpc jau ir domaati spoki.lv lai tktu raxtus un uzinaatu jaunumus nevis,l ai paarmestu ka cilveeks ir izmantojis copy paste _ lol
0 0 atbildēt
Nu ar tādu atmorzaku kā tevi toc nav vērts kasīties, skaidrs, ka tev ir lielākas problēmas dzīvē par kkādu Naomi Kembelas strīdu.
2 2 atbildēt
nēģeri nenoveco tik ātri
0 0 atbildēt
vinjaj ta4 nav matu. :D
1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
1)^^ nejau es dirsu pa visiem negeriem jo vini vnk ir melni, es dirsu melniem pidarasiem kas jau pa dauz dz izlaidushies, baltiem kretiniem kaa tu kas nerubi ne suuda, un arii dzenteniem mulkiem var dirst ja sagerbjas tris strikos un iet baidiit vecas omes^^ 2) kaa jau teicu, ainas ar cilvekiem kas dro4ii lai paliek tik tavaa suuda pauriii, nelaimiigais^^
0 1 atbildēt
lol avatarslol
Vinjai labak nevajag smaidiit. T.T
0 1 atbildēt
Vienaa rindkopaa vinjai ir 38 otraa 37 wtf??
0 1 atbildēt