local-stats-pixel fb-conv-api

Katy Perry4

16 0

Katerīna Elizabete Hadsone (dzimusi 1984. gada 25. oktobrī), pazīstama kā Keitija Perija, ir amerikāņu dziedātāja, komponiste un mūziķe. Dzimusi Kalifornijā, mācītāja ģimenē. Uzaugusi klausoties evaņģēlisko mūziku, gospeļus un dziedāšanu baznīcā. Perija kļuva slavena visā pasaulē 2008. gadā ar savu hitu "I Kissed A Girl". Pēc līguma noslēgšanas ar Capitol Music Group 2007, viņa ierakstīja savu pirmo albumu "One Of The Boys", kurā bija iekļauti tādi populāri singli kā "I Kissed A Girl" un "Hot N Cold".

Aptuveni 14 vai 15 gadu vecumā Keitija Nešvillā, Tenesī, ierakstīja evaņģēlija dziesmas.[1] Tolaik viņa uzzināja no valsts mūzikas veterāniem par to, kā prasmīgi dziedāt dziesmas un spēlēt ģitāru. Viņa parakstīja līgumu ar kompāniju "Red Hill", saskaņā ar kuru Perija ierakstīja savu pirmo albumu jau 15 gadu vecumā. Izmantojot viņas īsto vārdu, Keitija Hadsone, viņa 2001. gadā izlaidusi gospeļu mūzikas albūmu. Albums bija neveiksmīgs, tomēr pēc tam, kad līgums ar ierakstu kompāniju izbeidzās, Perija mēģināja vēlreiz 17 gadu vecumā, strādājot ar Glenu Ballardu pie albuma ierakstu kompānijā "Island Def Jam". Billboard ziņoja, ka albums nekur neder. Perija un Ballards strādāja kopā trīs gadus līdz pameta "Island Def Jam". "Simple", kas ir viena no dziesmām, ko viņa ierakstīja ar Ballardu, tika iekļauta filmas "Ceļojošo bikšu māsība" oriģinālmūzikas albumā.

2004. gadā Perija parakstīja līgumu ar "Columbia Records". Viņas plaukstošā mūzikas karjera presē tika nosaukta par "Nākošo lielo lietu", tomēr, jūtot, ka slava nav aiz kalniem, viņa mainīja savu uzvārdu uz Perija, kas ir viņas mātes radinieces uzvārds, jo "Keitija Hadsone" bija pārāk līdzīgs aktrisei Keitai Hadsonei.

Perija ir atpazīstama ar viņas neparasto stilu, tas bieži ir humoristisks, ar spilgtām krāsām, un atgādina dažādas desmitgades, kā arī viņa bieži izmanto augļu formas aksesuārus, galvenokārt arbūzus, kas ir daļa no viņas tērpiem. Perijas mode piesaistīja dizainerus, kuri viņai zvanīja jau pirms viņa kļuva slavena.





16 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

tīri tā nekas

1 0 atbildēt

nekas iipashs, manaas aciis...

0 0 atbildēt

Un viņa ir saderinājusies ar Russell Brand

0 0 atbildēt

man patīk viņas dziesmas un tērpi :):D

0 0 atbildēt