local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir «Supernovas» jaunā vadītāja, un kāpēc daudzi par viņu nav sajūsmā?13

62 3

Ja seko līdzi tam, kas notiek internetā, tad zini, ka pēdējā laika lielāko cepienu internetā uzrīkoja nevis tēma, kas saistīta ar 🥝ču, bet gan «Supernovas» paziņojums par to, ka šogad vadītāju pulkam pievienosies Latvijā pazīstama influencere, jūtūbere un vienkārši labs cilvēks - Beāte Bērziņa jeb Beta Beidz.

62 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Neskatos televīziju, bet cenšos vismaz aptuveni kaut ko zināt- tāpēc paskatījos uz 1,75 ātrumu un ar pārtīšanu, lai uzzinātu, kas ir influencere Beāte. Nu ko- katram ir tiesības uz savu viedokli (arī man), kādam var patikt, kādam nepatikt, bet man ir trešais viedoklis- esmu totālā nesaprašanā - vai patiesi kādam normālam cilvēkam, neatkarīgi no vecuma, orientācijas un ādas krāsas, var patikt un interesēt šāds video saturs??? Droši vien, ka man tūlīt kāds pārmetīs, ka katram sava gaume, bet es zinu arī tādu terminu, kā bezgaumība.

18 0 atbildēt

Ko viņa kliedz un šūpojas visu laiku? Ļoti prasta izskatās. Un vispār pupi ir govīm, bet meitenei ir krūtis.  emotion 

14 0 atbildēt

nabaga meitēns... 

10 0 atbildēt

Ne jau par visām lietām ko cilvēki dara, kas ir normālas un dabiskas ir jārunā publiski. Neviens tač nerunā cik daudz, peld vai nepeld, kādā krāsā, kāda forma izveidojusies atvieglojoties. Un vispār sekss vienmēr ir lēti un labi pārdevies, un te jau vairs nav runa par slevējamu atklātību, bet gan par cenu.

8 0 atbildēt

Vecāki drošvien laimīgi par šādu simplī kūl pupaino meitu.

8 0 atbildēt

Pāris stundas pastrādāji uz ielas?

7 0 atbildēt

Nu gan blozga.

4 0 atbildēt

🥝ču. emotion

4 0 atbildēt

Viņa filmē, kāds skatās, re ku pat cepas par to. Un kamēr būs tie skatītāji, būs arī tādu sūdu filmētāji.

Bet vecāki var "lepoties", tas gan. Jācer, ka meitēns ir vienīgais bērns ģimenē nevis, ka pa planētu klīst vēl kāds tāds dns materiāls.

4 0 atbildēt

Beāte norm džuse, būs laba vadītāja. Vismaz viņa ir pieradusi būt kameras priekšā un māk runāt, ir pārliecināta par sevi.

4 2 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt