local-stats-pixel fb-conv-api

Karla Bruni "izceļas" Itālijā5

3 5
Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī dzīves biedrene Karla Bruni (attēlā) „lielā astotnieka” (G8) valstu līderu tikšanās laikā Itālijas pilsētā L’Akvilā spilgti nodemonstrēja savu snobismu un rupjību, ja ne klaju bezkaunību, raksta Itālijas izdevums „Il Giornale”. Bruni atsacījās piedalīties kopīgajā programmā, kas bija sagatavota G8 līderu sievām. 9. jūlijā politiķu dzīves biedrenes ieradās kopīgā pieņemšanā pie Romas Pāvesta Benedikta XVI, bet 10. jūlijā apmeklēja zemestrīces nopostītās L’Akvilas centru.
Savukārt Francijas pirmā lēdija atbrauca uz Itāliju tikai 10. jūlija vakarā un deva priekšroku tikties ar L’Akvilas iedzīvotājiem vienatnē, atzīmē izdevums. Pēc avīzes domām, bijusī topmodele un dziedātāja Karla Bruni vienkārši centusies izcelties uz visu pārējo G8 līderu laulāto draudzeņu fona.
Jāpiebilst, ka „Il Giornale” pieder Itālijas valdības vadītāja Silvio Berluskoni ģimenei. Avīzes īpašnieks ir Itālijas premjera brālis Paolo Berluskoni.

Aktuāli: Reģistrējies portālā, iegūsti punktus un nopelni balvas!

Nesen Karla Bruni arī nekautrējās kritizēt Pāvestu Benedikta XVI par viņa paziņojuma, ka prezervatīvi nevar atrisināt Aids pandēmijas problēmu, jo tie tikai provocē laulāto neuzticību. Francijas pirmā lēdija tad paziņoja, ka uzskata šādus Pāvesta izteikumus „par ļoti postošiem”. „Baznīcai vajag sākt attīstīties, nevis aizliegt vienīgo izsargāšanas no Aids līdzekli,” – pavēstīja Francijas prezidenta sieva. Iespējams, tieši šo izteikumu dēļ viņa arī neieradās uz tikšanos ar Benediktu XVI. Saistītais raksts: Parīzē nozagts klēpjdators ar Nikolā Sarkozī dzīvesbiedrenes Karlas Bruni intīmām fotogrāfijām >>> Saistītais raksts: Par pusmiljonu eiro apzagts Francijas prezidenta bijušās dzīvesbiedrenes dzīvoklis >>>
3 5 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Nekas interesants , vienīgi vecene , kas uzlika mīksto viena pāvesta stulbajam ieteikumam par prezervatīvu neizmantošanu
3 0 atbildēt
Raksts stulbs no visiem skatu punktiem
2 0 atbildēt
es neiebraucu raksta, wtf???????? kursh atkal Spokus jauc ar kartejo zinju portalu.... nu snobiski, ta snobiski, mani nekrata kas ir vinja un vsp nezinu kas ir vinja!
2 1 atbildēt
Beidzot kaads atklaati kritizee bazniicas diktatuuru! Sho sievieti nav iespeejams ielikt "1. leedijas raamjos"!
1 0 atbildēt
visu cieņu šai sievietei ;) vsmaz nav aitiņa, kas dara, ko liek.
0 0 atbildēt