local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc radio stacijas pārtrauc atskaņot Maikla Džeksona radīto mūziku?16

154 4

3. martā «HBO» kanāls laida klajā dokumentālo filmu par Maiklu Džeksonu un «Nekurzemi», tomēr dažādi filmas fragmenti un fakti jau tika laiku pa laikam nopludināti internetā, kas radīja ļoti lielu ažiotāžu mūziķa atbalstītāju vidū. Vai Maikls Džeksons bija pasaulē slavenākais bērnu izmantotājs?

«Leaving Neverland» ir dokumentālā filma divās daļās, kas pēta divas atsevišķas, bet saistītas divu zēnu pieredzes ar Maiklu Džeksonu. Džeims Seifčaks bija 10 gadus vecs, bet Veids Robsons bija 7 gadus vecs, kad viņi iepazinās ar slaveno mūziķi. 

154 4 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Iesaistītie, kas mēģināja Džeksonu par pedo darbībām iesūdzēt, atzinās, ka meloja. Šitais tik ilgi klusēja, tā kā ticamības nav vispār. Kārtējais vanabī feimoss.

42 0 atbildēt

Skaidrs, ka Džeksonam bija problēmas, bet tiesā viņu attaisnoja un neviens neko nevarēja pierādīt. Tagad redz ir uzradies kāds kuram vajag naudu un pastāstīs "patiesību" kā bija.. Par mirušo nevajag teikt neko sliktu, vai neteikt neko vispār, HBO kretīnu bars   emotion 

38 0 atbildēt
Bļin,lieciet taču mierā to Džeksonu,viņš savu sodu saņēma! Kā varam zināt ka izmantotie saka taisnību? Un droši ka puse no "upuriem" uz šo rēķinu grib kļūt slaveni! Cilvēkiem vajag sensācijas!
35 0 atbildēt

Matilde, ej dzīvot mežā un beidz publicēt feikas ziņas. Džeksonu visu mūžu vazāja pa tiesām un nekad neko nepierādīja. Viņš bija lielākais ziedotājs bērnu atbalstam. Tagad, kad Maikls 10 gadus jau miris, pēkšņi nu kāds cirvis atradās gana drosmīgs melot acīs skatīdamies. Draņķi, lieciet mierā cilvēku. 

22 0 atbildēt
Interesanti, uz ko skatījās to bērnu vecāki..
5 0 atbildēt

Jeksons bija Pedofīls... ASV tiesus sistēma ir tāda kura pieļauj izlīgumu šādās lietās... Un visiem cietušajiem tika samaksātas prāvas naudas summiņas... Kas paredzēja visu apsūdzību atcelšanu..

Tas ka Džeksosn bija Pedofīls man par to vismaz jautājumu nav.. Padomājiet loģiski kapēc lai pieaudzis mužiks gulētu gultā ar svešu bērnu emotion

Tiesa Šie tie nabadziņi kas te intrvēti ir nekas vairāk kā pērkamas padauzas.. Apušinais ir un paliek apušinais emotion 

Un lūk jums arī ir legālās Pedofīlijas paraugs.. Viss ir iespējams ja ir piķis emotion

2 0 atbildēt
Jūs pavisam esat saspieduši savas perversās galvas!!!???? Tas ko jūs te rakstāt ir pilnīgi debīli meli par vīņu. Kur jums ir tie sūdz pierādijumi ka viņš ir to dariji tie visi bērni kas saka šos pretīgos melus nesaprot ko runā jo dēļ tā praktiski viņš arī nomira viņš neverēja izturēt ka pa viņu šadi runā tāpēc naktīs negulēja mocijās raudāja un galu galā nomira Es nesaprotu tos cilvēkus kas publicē šadus melus jūs vienkārši gribat nopelnīt naudu par meliem????? Jūs pat neko nezinat par viņu un liekat tikai šādus perversus sūdu tas nav normāli ko jūs darāt tas ir pavisam stūlbi un muļķīgi!!!! Es pat nezinu kā jūs precīzāk nosauk jo es esmu ļoti vīlucie cilvēkos. MAIKLS DŽEKSONS NEKAD NAV NEVIENU IZVAROJIS VAI ARĪ KAUTKO PERVERSU DARIJIS!!!!!!! Vins no tiem kar visu laiku teica ka viņu izvaroja pēc viņa nāves televīzijā atzinās ka viņu piespieda to darīt viņa tētis. Un tam dranķim Džeksons samaksāt 22 milijonus dolāru lai viņš aizvērtu savu ļumīgo muti.
3 2 atbildēt
Rokas nost no Maikla Džeksona!
1 0 atbildēt
Facepalm vnk wtf kur tādu var izraut raksta aurors Ej bojā!!!😣🤣🤣
2 2 atbildēt
Pats aizver mūli zilais virsi !!!!!!
0 0 atbildēt