local-stats-pixel fb-conv-api

Kanye West10

28 2

Vārds - Kanye Omari West

Dzimis - 1977. gada 8. Jūnijā, Atlantā, Džordžijas štatā, ASV

Mūzikas žanrs - Alternatīvais Hip-Hop's

Kanye Omari West ir amerikāņu repa mūzikas izpildītājs, dziedātājs, producents un aktieris. Vesta pirmais pakāpiens slavas saulītē bija producenta darbs cita repera Jay-Z ierakstu kompānijā "Roc-A-Fella Records", kur viņš strādāja pie Jay-Z albumā "The Blueprint". Vēl vests producējis dziesmas tādiem pazīstamiem māksliniekiem kā Alicia Keys, Ludacris un Janet Jackson. Viņš parasti izmantoja vokālos soul mūzikas samplus, pievienojot savas bungas un instrumentus.

Vests izlaida savu debijas albūmu "The College Dropout" 2004. gadā, viņa otrais albūms "Late Registration" iznāca 2005 gadā. Savu trešo albūmu Kanje izdeva 2007 gadā ar nosaukumu "Graduation", un visbeidzot viņa pēdējais albūms, kas iznācis 2008. gadā bija albūms ar nosaukumu "808's & Heartbreak".

Vesta 4 albūmi ir saņēmuši daudz apbalvojumu, ieskaitot 12 Grammy balvas.  Pašlaik Kanje vada pats savu ierakstu kompāniju "GOOD Music", un strādā ar tādiem māksliniekiem kā John Legend, Common un Kid Cudi









28 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Resect - Kanye! Ļoti patīk viņa mūzika!

1 0 atbildēt

Dažas dziesmas man arī patīk, bet vispār kā zvaigzne liekas pārāk lecīgs.

1 0 atbildēt

alternatīvais hip hops emotion pop mūzika,nevis raps,nav tāda žanra hip hops -tā ir kultūra

1 0 atbildēt

atbildot uz Foxy komentāru " Dažas dziesmas man arī patīk, bet vispār kā z... " Tu to saki tikai dēļ viņa izlēciena MTV awards? Vispār līdz tam cilvēki neko neteica, ka viņš būtu egoistisks vai iedomīgs..... 

0 0 atbildēt

Flashing lights ir super gabals..

Bet kaa personiiba vins nav ipashi jauks,smird pec iedomiibas un zvaigzhnju slimiibas,palasiet intervijas...

0 0 atbildēt

atbildot uz ogthegreat komentāru " Tu to saki tikai dēļ viņa izlēciena MTV awa... " Nē, ne jau tad, labu laiku pirms tam jau, lasot, skatoties intervijas varēja pateikt, ka viņam ir t.s. zvaigžņu slimība. Kaut gan viņa izlēciens MTV awards  tikai to pierādīja.

0 0 atbildēt

Kā personība man tīri vienalga kāds viņš ir, lai viņš dzīvo savu dzīvi !

 

Es baudu viņa mūziku ! :D

0 0 atbildēt

piekrītu gLokam.:)

0 0 atbildēt

robo-pops, ne reps.... =P

0 0 atbildēt

dievinu es viņu.

0 0 atbildēt