local-stats-pixel fb-conv-api

Kabala9

28 2

Holivudā šķiet jau kadu laiciņu ir pārņemis Kabala neprāts..Kas tas tāds ir? Un cik tad īsti daudz slavenības piekopj Kabalu,nēsājot sarkano striķīti?

Mācība ir mistisks jūdaisma atzars.Kopš rakstisko mācību rašanās par Dievu, kalpošanu Viņam un Viņa godāšanu, ebreji rūpīgi pētījuši katru simbolu, tiecoties nekļūdīties nevienā burtā, nevienā simbolā.

Kā sena mistiska ebreju mācība, kabala, līdzīgi astroloģijai, balstās uz stingriem matemātiskiem aprēķiniem.

Kabalas formulas, ar kuru palīdzību var paredzēt nākotni, izzināt apslēpto un radīt brīnumus, balsīta uz 22-iem ebreju alfabēta burtiem. Vēsturiski, šie 22 simboli tai pat laikā apzīmē arī ciparus. Tie parādījās grieķu alfabēta un arābu hieroglifu ietekmē.
Ar šo burtu un ciparu apzīmējumu palīdzību, visos laikos kabalisti tiekušies atklāt svēto tekstu patieso jēgu. Tika izstrādāti numeroloģiskie paņēmieni: gematrija, notarikons, temura.

Tātad, kabala - tā ir realitātes apjēgšanas zinātne. Tā palīdz cilvēkam apzināties sevi, pareizi noteikt un sakārtot savas iespējas un optimāli ietekmēt dabu, ārējo, fizisko pasauli tā, lai rezultātā radītu absolūto labumu visiem, neizjaucot harmoniju.

No ļaunas acs ietekmes pasargā sarkans dzīpars.Kabala kreiso roku uzskata par ķermeņa un dvēseles saņemošo pusi. Uzliekot sarkanu dzīparu uz kreisās aproces, mēs varam nodibināt dzīvībai svarīgi saikni ar aizsardzības enerģiju, kura ietver Raheles kapenes. Tas mums ļauj šo aizsardzības enerģiju nest sev līdzi un izmantot jebkurā laikā.apsienot ar septiņiem mezgliem uz kreisās plaukstas pamatnes sarkanu dzīparu un vienlaikus noskaitot Ana Beko’ah lūgšanu, mēs sevī nofiksējam viņas vareno enerģiju, kura nobloķē negatīvu ietekmi, kas var mums nodarīt ļaunu.Un svarīgi, ka sarkano dzīparu apsien kāds tuvs cilvēks.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
28 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

a dažiem ap labo roku tas dzīpars - kpc?

3 0 atbildēt

Par Sarkano uz labās es īsti precīzi nepateikšu, bet es domāju,ka tas ir saistīts ar to,ka labā roka piešķir spēku, savkārt kreisā sargā no ļaunās acs..  

3 0 atbildēt

Ah redz kā tie susļiki kļūst slaveni. :D

2 0 atbildēt

raksts interesants :) bet diez vai Lindsiju Lohanu tas sarkanais dziiparinsh ir baigi pasargajis...

2 0 atbildēt

Lohanai vai tad tur ir sarkans dzīpars?

1 0 atbildēt

Jā,ir gan,tikai īsti nevar saprast, internetā var palasīt,un paskatīties bildes, arī viņa diezgan nopietni tic Kabalam.

atbildot uz haacee komentāru " Lohanai vai tad tur ir sarkans dzīpars? "  

1 0 atbildēt

Paldies, ļoti interesanta informācija! :)

1 0 atbildēt

jā,man ap galvu aptīts,un tas dod man nindzas spējas....!emotion

0 1 atbildēt

ievēriju ka maiklam džeksonam arī tas striķis jau ilgu laiku!!

0 1 atbildēt