local-stats-pixel fb-conv-api

Kaarteejo rezi par Lady GaGa!23

23 19
Netaa sho atradu..varbuut kaadam intresee,bet ja ne,tad nebaaz savus komentaarus te,ej labaak pastaasti tos savai mammai!!=] Popdziedātāja Lady Gaga, kura īpaši skandalozu popularitāti guvusi pēc nesen internetā izplatītajām baumām, ka ir hermafrodīts, ļāvusies īpaši vaļīgai fotosesijai.




Žurnāla OUT vāka foto ar Lady Gaga
Žurnāla OUT septembra numurā skatāma dziedātājas Lady Gaga fotosesija, kas pilnībā atklāj viņas samaitāto dabu un to, ka viņai ir kāds skelets, kuru viņa izvilkusi no skapja.
Pirms kāda laika internetā parādījās skandalozs video, kura filmētāji centās pierādīt, ka amerikāņu dziedātājai esot vīrieša dzimumorgāni. Video bija redzams, ka dziedātāja traušas nost no skūtera, zem viņas mini kleitiņas pavīdot kas tāds, kas ļoti atgādina nelielu dzimumlocekli. Toreiz portāls „Heatworld” visiem stāstīja, ka popdziedātāja jau agrāk esot tiem ieminējusies, ka esot hermafrodīta. Viņa par to nebūt nekaunoties, taču, protams, arī skaļi katram nereklamējot.
Vēlāk skandālu uzkurināja arī pat dziedātāja. Viņa kādā koncertā uzrunāja skatītāju tūkstošus. „Kāds man nesen uzdeva ļoti dīvainu jautājumu,” iesākot dziesmu „Poker Face” teica dziedātāja un pavedinoši pret publiku izslēja savas ultra apspīlētās miesas krāsas biksītēs tērpto dupsi. „Viņi vaicāja: Lady Gaga, vai tev ir krāniņš? Es viņiem atteicu: jā, un lielāks, nekā jums.”
Fotogalerijā vara paši izvērtēt, kas un kā ir Lady Gaga!

Reklāma
23 19 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 23

0/2000
vinja kraanu vareeja starp celjiem iespiest.vai ap kaaju aptiit bet nu shit happens.
1 0 atbildēt
Kārtējā debīlā tiekšanās pēc uzmanības.
1 0 atbildēt
sitas jau bija viena majas lapa....
1 0 atbildēt