local-stats-pixel fb-conv-api

Kā klājas Kurta Kobeina meitai?18

6 0
Vai jūs pusaudža gados arī bijāt Nirvanas fani? Es biju, mani draugi un draudzenes bija, manas māsīcas un brālēni bija. Visi ģērbāmies grunge stilā, no rīta līdz vakaram vecākiem par šausmām klausījāmies ierakstus, Kobeina nāves gadadienās dedzinājām melnas sveces un raudājām. Visi kopīgi ienīdām Kortniju Lovu un raizējāmies par Kobeina meitas Frānsisas Bīnas likteni.
Tagad bēbim, kas redzams dažās no aizkustinošākajām Kobeina bildēm, ir sešpadsmit gadu - liela meitene. Viņai nav bijusi nekāda saldā dzīve – māte Lova reiz tika atzinusies žurnālam Vanity Fair, ka lietojusi heroīnubūdama stāvoklī, vēlāk gan to noliegusi. Dažas nedēļas pēc dzimšanas vecākiem tika atņemtas aprūpes tiesības, lai noskaidrotu, vai Frānsisa nav dzimusi atkarīga no narkotikām. Vēlāk aprūpes tiesības tikušas atjaunotas. Nav jau nekāds noslēpums, ka Lova vienmēr ir bijusi un joprojām ir narkomāne.
Savukārt savu tēvu Kobeinu mazā Frānsisa diez vai atceras, viņai bija nepilni divi gadi, kad viņš izdarījapašnāvību. Tā nu viņa ir augusi – no vienas puses tēva leģendas ēnā, no otras puses – trakās Kortnijas Lovas "aprūpē".
Kad intereses pēc iegūglēju, kā Frānsisai šobrīd klājas, nācās secināt, ka nemaz tik slikti viņai neiet, kā varētu šķist. Viņa ir devusi četras lielas intervijas jauniešu žurnāliem, kurās aizstāv savu mammu un sūdzas par tabloīdu izdomājumiem. Viņu ļoti interesē mode, drēbes un kurpes, viņai esot ļoti plaša garderobe. Pagājušajā septembrī Frānsisa svinēja sešpadsmito dzimšanas dienu ar draugiem kādā klubā, šī ballīte Lovai esot izmaksājusi vairāk kā 300 tūkstošus dolāru.
Sakompilēju nelielu galeriju, kurā Frānsisa redzama dažādos vecumos – bērnībā ar tēti, vēlāk pieaugusi ar mammu, iepērkoties, kā arī uzpucējusies žurnālam.
6 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
tā jau meitēnam nav ne vainas, tikai pēdēja bildē var redzēt, ka ir apmeklejusi tā biežāk MC Donaldu emotion emotion Bet tā priecē, ka vairak vai mazāk viņai viss ir ok
3 0 atbildēt
Viņā ir kaut kas no mātes un kaut kas no tēva, galvenais lai neaiziet neviena no vecāku pēdās!
2 0 atbildēt
Pēdējā bilde!! :D
2 0 atbildēt
Tiešām konkrēts skapis :D
1 0 atbildēt
man viņa patīk. lai tikai kko dara un nestāv tēva ēnā!
1 0 atbildēt
tur kur blonda, ļoti līdzīga Kurtam : )
1 0 atbildēt
sencim līdzīga emotion
1 0 atbildēt
Tikai slavenību meita...
0 0 atbildēt
fuuu emotion negliita gan
0 0 atbildēt
psc taads skapis :D
0 0 atbildēt
za4 avatarsza4
ar tādu māti pie rokas ...
0 0 atbildēt
not good
0 0 atbildēt
:D :D :D
0 0 atbildēt
viņa ir redzama sliver videoklipā vēl kā bēbis emotion
0 0 atbildēt
jauki, bet visā visumā sūdz
1 1 atbildēt
nez... neliekas smuka! emotion
0 1 atbildēt
Nezzz..man kaut kā nepiedur...newar jau spriest par cilveku tikai pēc izskata.!!!
0 2 atbildēt
tikpat pretīga kā sencis...
0 2 atbildēt