local-stats-pixel fb-conv-api

Kā dzīvo modele, kura tampona dēļ zaudēja abas kājas3

42 0

Lorēnai Vaseri 24 gadu vecumā «parasta tampona dēļ» tika veikta kāju amputācija. Pirms tam viņa pat nenojauta, ka kaut kas tāds var notikt tieši ar viņu.

Tagad, pēc gadiem ilgas rehabilitācijas un sevis iemīlēšanas, Lorēna atzīmē, ka «šobrīd jūtas skaistāka nekā jebkad agrāk. Gan iekšēji, gan ārēji.»

Viņai tika veikta otrā operācija. Lorēna pirmo reizi pavadīja noslēgtībā mājās un izgāja cauri visiem posmiem – no skumjām līdz jauno apstākļu pieņemšanai.

«Meitene ar zelta kājām» spēja pieņemt sevi un atgriezties modelēšanā. Sākumā viņa bija nobijusies, bet ar laiku ieguva pārliecību. Tagad viņai nerūp svešinieku skatieni, bet viņa ar prieku atceras vienu gadījumu:

«Es biju Šveices lidostā. Tur bija mazs zēns, viņš paskatījās uz mani, tad uz savām kājām, tad atkal uz manējām, tad uz savējām. Un tad viņš pagriezās pret saviem vecākiem un teica: «Mammu, vai es arī varu dabūt tādas zeltainas kājas?» - Lorēna atceras.

Vasere un viņa māte iesūdzēja tiesā ražotāju «Kotex Kimberly-Clark Corporation», taču tās iznākums joprojām nav zināms.

Lorēna sadarbojas ar kongresmeni Kerolīnu Maloniju, lai tiktu pieņemts likumprojekts, saskaņā ar kuru visi higiēnas preču ražotāji būs spiesti uz iepakojuma uzrakstīt precīzu sastāvu, lai sniegtu priekšstatu par to, no kā izgatavots tampons, un kādu kaitējumu tas var radīt.

Lorēna un viņas mamma arī uzsvēra, ka neprasa pārtraukt tamponu ražošanu, bet vienkārši vēlas, lai to ražotāji vairāk runātu par iespējamiem riskiem, kas saistīti ar to lietošanu – viņas uzskata, ka ar nelielu piezīmi instrukcijā nepietiek.

42 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Patiesībā, jau pati vainīga - pirms lietošanas izlasiet instrukciju...

- tie ir jāmaina REGULĀRI.. ..

Šī problēma parādījās, tūlīt pēc to izgudrošanas - sievietes viņus nemainīja- un sekas bija ātri.. - ja regulāri maina, tad viss ir ok..

P.S. patiesībā tas attiecas arī uz sejas maskām..

2 0 atbildēt

Meitenes, nelietojot tampuonus!

0 0 atbildēt

Stiprs meitēns!!!

0 0 atbildēt