local-stats-pixel fb-conv-api

Izlaušanās!5

32 7
Interesanti fakti

* Daudzas scēnas tika filmētas reāli esošā cietuma kamerā, kurā ieslodzījumu pavadījis Džons Veins Geisijs.
* Steisijs Kičs pavadīja 6 mēnešus britu cietumā un radīja savu personāžu uz cietuma priekšnieka pamata.
* Personāžš «Dī Bī Kūpers» balstīts uz reāli esoša cilvēka, kurš 1971 gadā, pēc tā kā viņš sagrāba lidmašīnu, saņēma pieprasīto izpirkuma maksu $200,000, izlecot no lidmašīnas, pievienojot savam ķermenim 20$ dolāru banknotes ar kopējo svaru 21 mārciņas (apmēram 9,5 kilogrami). Viņš ta arī netika notverts.
* Četru mēnešu pārtraukums pirms parādīšanās uz ekrāniem 13 и 14 sērijām pirmajā sezonā Linkolna nāvessodam vajadzēja būt maijā , bet ekrānos bija ziema.
* Pēc Roberta Nepera vārdiem (Тī-Begs), frizūra viņa personāža atkārto viena profesora, pie kura mācijies Roberts.
* Cietuma nosaukums, Foks River (Fox River), atkārto upes nosaukumu, kura tek gar Western Chicagoland, netālu no uzņemšanas vietas.
* Sākumā plānojās nofilmēt tikai 13 sērijas, bet veiksmīga projekta dēļ studija paplašināja sezonu līdz 22 sērijām.
* Pēc Rokmonda Danbara vārdiem, sākumā viņa personāžs, Bendžamins Franklins, vajadzēja parādīties tikai pirmajās divās sērijās.
* Seriāla ideja tika piedāvāta «Fox Broadcasting Company» 2003 gadā, bet studija nebija pārliecināta ka veiksies, tāpēc projektu atlika. Vēlāk producenti taisījās filmēt miniseriālu, kas sastāvētu no 10 sērijām. Pēc baumām, par projektu ieinteresējās Stīvens Spīlbergs un Brūss Vilis. Bet, miniseriāla ideja tā arī neizdevās. Tikai pēc fantastiskā panākuma tādu seriālu, kā «24 stundas» «Pazudušie», studija deva zaļo gaismu projektam, kurš sākās 2004 gadā.
* Ilinoisas štatā neizmanto elektrisko krēslu nāvessoda izpildei. Pašreiz Ilinoisas štatā ieviests moratorijs nāvessodam.
* Seriāls tika aizliegts rādīšanai 13 cietumos.
* Seriāla ideju (Cilvēks pats apzināti tiek cietumā,lai pēc tam no tā izkļūtu) izdomāja viena Pola Šoringa kolēģe.Polam sižets ļoti patika, bet sākumā viņš nevarēja izrisināt divus uzdevumus: 1) Kāpēc kādam apzināti jātiek cietumāз; 2) Un kā lai seriālu padod televīzijas seriālu normās. Vēlāk viņš izdomāja sižeta līniju, saistībā ar nevainīgu brāli sazvērestībā, kur ir iesaistīti ļoti lieli spēki.
* Ventvorts Millers pie filmēšanām ķērās pēc nedēļas, pēc tam kad viņu apstiprināja lomai.
* Sailas Veirs Мitčels, kas spēlēja Čarlzu Patošiku, gāja mēģinājumus Tī-Bega lomai.
* Ja jūs vēlaties tādus pašus tetovējumus kā Maiklam, tad viņu tetovēšana aizņems apmēram 200 stundas, un izmaksas būs $15,000-$20,000 ASV dolāru.
* Četrarpus stundas grimmeriem vajadzēja lai uz Maikla ķermeņa parādītos tetovējumi.
* Pirmās sezonas beigās, Daktere Sārai Tankredijai vajadzēja iet bojā narkotiku pārdozēšanas dēļ. Bet dēļ personāža popularitātes un studijas vēlmēm varoni Sāru Veinu Kolisu atstāja dzīvu priekš otrās sezonas, bet tajā laikā bija domāts ko nogalināt otrās sezonas pirmajā sērijā.

32 7 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

 

visi stāsta, ka labs seriāls, bet pati esmu redzējusi tikai vienu sēriju. man ne īpaši. i prefer ''O.C.''

0 0 atbildēt

atbildot uz Yeller komentāru " 

visi stāsta, ka labs seriāls, bet pati esmu redzējusi tikai vienu sēriju. man ne īpaši. i prefer ''O.C.''

paskaties pāris sērijas varbūt iepatiksies, es pašlaik skatos seriālu kurš man sākumā nepatika, bet piespiedu sevi noskatīties kādas 6 sērijas un zini man viņš iepatikās  emotion   

0 0 atbildēt

Četru gadu laikā esmu izlaidusi tikai divas sērijas, kuras tāpat vēlāk noskatījos. Traki patīk.

Bija kkur rakstīts, ka esot bijusi tiesāšanās ar veidotājiem, jo filma itkā balstoties uz patiesiem faktiem, un patiešām esot bijuši divi tādi brāļi, kuru dzīvesstāsts esot nozagts.

0 0 atbildēt

Labs seriāls, žēl ka beidzās! Bet intersanti fakti, par daudziem nebija ne jausmas! +

0 0 atbildēt

filmai jau sen vajadzēja nomainīt nosaukumu no "izlaušanās" uz "aplaušanos"

0 1 atbildēt